Guest Radzio1710 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Witam mam primerke p11 z 97 roku. mam silnik 1.6 100km. Chcialbym zmienic silnik na 2.0 GT 150km. jest to mozliwe? co bym musial wogole kupic do tego zmienic, wymienic? prosil bym kogos kumatego o opisanie mi wszystkiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Witam mam primerke p11 z 97 roku. mam silnik 1.6 100km. Chcialbym zmienic silnik na 2.0 GT 150km. jest to mozliwe? co bym musial wogole kupic do tego zmienic, wymienic? prosil bym kogos kumatego o opisanie mi wszystkiego proponuję sprzedać i kupić z takim silnikiem będzie taniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
binladen Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 taniej napewno , ale mniej przyjemnie . niema jak samemu sie pobawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 pewnie, że tak ale z drugiej strony nadwyżkę jaka zostanie można spożytkować na dorobienie co nie co w nowej 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radzio1710 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 chodzi o to ze mam juz silnik i robote mam taniej. Chodzi mi np. o skrzynie biegow i sprzeglo czy bedzie pasowac ? czy to wszystko bez znaczenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mieszko Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 skrzynia, sprzęgło, cała wiozka, komp,heble, nie wiem jak przeguby i reszta zawieszenia,pewnie wydech też to pewnie tyle zeby jakos ze sobą prawidłowo współgrało no i w trakcie pewnie jescze cos wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.