GeorgeGt Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) barteq0014@interia.pl ,ale proszę o wysłanie zdjęć dwóch primerek ale głównie 2.0 i jakiś telefon lub kontakt A i najważniejsze , czy istnieje możliwość przekładki jeśli tak to ile ? możliwość przekładki zawsze jest myślę, że 2000 plus części z 1500 trzeba liczyć Pete masz wiadomość na priv- też podeślij zdjęcia jakbyś mógł mam rozumieć hatchback 2.0 sedan 1.8 Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pete 022 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dokładnie - hatchback 2.0 sedan 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jakbyś Miał urlop w październiku to przywiózłbyś 2 primerki ? (czekam na zdjęcia ) Zobaczyłem zdjęcia bardzo ładne tylko trzeba czekać do października ale jak już będziesz w PL to napisz maila i napisz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pete 022 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Panowie niestety ale 2.0 poszło dzisiaj ale na tej gorszej feldze Zostało 1.8 i załatwienie lawety jeśli coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 za felgi ile musiałbym dać ?? (jaki rozmiar ,cena ) Co do nissana to szkoda bo 1.8 i lawet mnie się nie opłaca , ewentualnie lampę bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nie wiem czy ci pomoge. Poszukaj w necie hurtowni w Janowo koło Starogardu Gdanskiego .Na allegro tez sie relkamuja i maja towary na aukcjach. Maja bardzo duży wybór czesci tutaj na pomorzu.Kiedyś miałem cięzko coś dostac a u nich było . Moze kiedys brałem od nich czasami czesci jak nie mogłem nigdzie dostac. Miałem takie problem z nimi jak ostatnio kupiłem czesc i teraz jakos nie przepadam za nimi.Ale to prywatne przejscia. MAja duzy asortyment i troche wyzsze ceny . Ale prubuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pete 022 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 za felgi ile musiałbym dać ?? (jaki rozmiar ,cena ) Co do nissana to szkoda bo 1.8 i lawet mnie się nie opłaca , ewentualnie lampę bym kupił ..felgi 17' na bardzo ładnej oponce, 1500 myślę, lampę mogę wysłać i inne części tylko muszę się dowiedzieć jak najlepiej i najłatwiej to załatwić... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Za felgi dam 600 (bo jak za auto 2000zł sprzedasz to już lepiej auto kupić ) A ile mam dać za lampę z wysyłką ??(jaki rozmiar opony i czy felgi proste i nie biją itp.) RAAAD Fajnie by było gdybyś podał stronę , patrzyłem znalazłem ale tylko tel i adres więc się skontaktuje . Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez BarteQ0014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (0-58) 560-04-68 500-089-528 e-mail: autoszarmach@epf.pl to znalazłem na szybko na allegro.poszukaj albo zadzwon w poniedziałek i bedziesz wiedział dokladnie czy maj konkretnie ten model bo wiesz co i jak z ta lampa. sklep auto szarmach sprubuj stracisz na tel tylko . ja kiedys tez szukalem czesci do nyski i obdzwoniłem cała polska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki RAAAD w pn zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 SPOKO . KAZDY POMAGA TO I JA MOZE KOMUS POMOGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pete 022 i co z tą lampą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pete 022 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 BarteQ0014 w piątek sprzedaje drugie auto więc lampy Ci niestety nie mogę już wysłać... znalazłem taką lampę na angielskim ebay'u http://cgi.ebay.co.uk/nissan-primera-p11-99-01-pas-side-inner-rear-light-lamp_W0QQitemZ330452211493QQcategoryZ10402QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6544664764386583454#ht_500wt_1154 trochę długi... aha a sprzedawca mówi że za granicę nie wysyła a ja konta nie mam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ0014 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tyle za angielska lampę to trochę za dużo zwłaszcza że potrzebuje tylko klosza bo lampa jest cała Ale ogólnie to dzięki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pete 022 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Niestety Bartek ale samego klosza nie dostaniesz, sam to przerabiałem... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi