ranger Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Koledzy, czy posiadacie na swoich Notesach nalepki klubowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie, chociaż chciałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nie, chociaż chciałbym. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Może warto coś zorganizować. Jeździmy, może nawet czasem mijamy się na trasie i nawet o tym nie wiemy... Wyróżnijmy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ranger,ależ do tego jest odpowiedni dział: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1587-tutaj-pozdrawiamy-napotkanych-na-drodze-klubowiczow/ Nie ma co organizować...inna sprawa ze rozdział naklejek zależy od tego jak sie kto udziela na spotach...to już inny problem.Ja mam dwie z NKP i NZ i nie przeszkadza mi to jak niektórym kolegom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Czyli wychodzi na to, że bez zaliczenia kliku spotów, nie ma widoków na lepkę klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Noooo,....nie mogę za modów odpowiadać Może ktoś oko przymknie....może się coś zmieniło....może,zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Noooo,....nie mogę za modów odpowiadać Może ktoś oko przymknie....może się coś zmieniło....może,zapytaj. Na razie się wstrzymam - głupio mi . W sumie to jeszcze świerzak jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.