ranger Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Koledzy, czy posiadacie na swoich Notesach nalepki klubowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notek-a Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Nie, chociaż chciałbym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 Nie, chociaż chciałbym. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Może warto coś zorganizować. Jeździmy, może nawet czasem mijamy się na trasie i nawet o tym nie wiemy... Wyróżnijmy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Ranger,ależ do tego jest odpowiedni dział: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1587-tutaj-pozdrawiamy-napotkanych-na-drodze-klubowiczow/ Nie ma co organizować...inna sprawa ze rozdział naklejek zależy od tego jak sie kto udziela na spotach...to już inny problem.Ja mam dwie z NKP i NZ i nie przeszkadza mi to jak niektórym kolegom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Czyli wychodzi na to, że bez zaliczenia kliku spotów, nie ma widoków na lepkę klubową Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Noooo,....nie mogę za modów odpowiadać Może ktoś oko przymknie....może się coś zmieniło....może,zapytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Noooo,....nie mogę za modów odpowiadać Może ktoś oko przymknie....może się coś zmieniło....może,zapytaj. Na razie się wstrzymam - głupio mi . W sumie to jeszcze świerzak jestem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.