zipero02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam klubowiczów Dzisiaj wracajac z działki, jadać po trasie usłyszałem ze cos mi pisczy, gwizdze (niosło sie po barierce z blachy), nie wiem czy to moze gdzies z kół, może klocki, cos podczas jazdy sobie gwizdze i świszczy, troche to irytuje, może mieliście podobne problemy. pozdrawiam M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Niektóre samochody mają w zderzku zamontowane gwizdki ktore przy odpowiedniej predkosci wydawaja dzwiek odstraszajacy dziką zwierzynę która ma zwyczaj wypadac na szosę pod koła .Może tak jest tez u ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir15 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 może turbina daje znać o sobie? podjedź do warsztatu niech sprawdzą stan klocków hamulcowych, tarcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 może turbina daje znać o sobie? podjedź do warsztatu niech sprawdzą stan klocków hamulcowych, tarcz... jaka turbina w benzynowym 1.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir15 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jaka turbina w benzynowym 1.2? a wiadomo co tam ma nadłubane pod maską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.