zipero02 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Witam klubowiczów Dzisiaj wracajac z działki, jadać po trasie usłyszałem ze cos mi pisczy, gwizdze (niosło sie po barierce z blachy), nie wiem czy to moze gdzies z kół, może klocki, cos podczas jazdy sobie gwizdze i świszczy, troche to irytuje, może mieliście podobne problemy. pozdrawiam M Link to comment Share on other sites More sharing options...
sten Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Niektóre samochody mają w zderzku zamontowane gwizdki ktore przy odpowiedniej predkosci wydawaja dzwiek odstraszajacy dziką zwierzynę która ma zwyczaj wypadac na szosę pod koła .Może tak jest tez u ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefir15 Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 może turbina daje znać o sobie? podjedź do warsztatu niech sprawdzą stan klocków hamulcowych, tarcz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 może turbina daje znać o sobie? podjedź do warsztatu niech sprawdzą stan klocków hamulcowych, tarcz... jaka turbina w benzynowym 1.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefir15 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 jaka turbina w benzynowym 1.2? a wiadomo co tam ma nadłubane pod maską? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.