Gość NISSANOFANKA Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam!Jestem tu nowa. Mam problem z moją Primerką P11 1.8 . Rano chcąc jechać do pracy moje autko odmówiło posłuszeństwa. Rozrusznik kręci, pompa paliwa działa, immobil. jest sprawny, bezpieczniki OK . Brakuje iskry na wszystkich czterech cylindrach. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 witamy dokładnie nie znam tego silnika bo nowszy ale zaraz popatrzymy ,,, niestety wróżki już śpią wiec ja spróbuje ale przyczyn może być sporo ,, na początek sprawdzić bezpieczniki te w komorze silnika ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NISSANOFANKA Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 witamy dokładnie nie znam tego silnika bo nowszy ale zaraz popatrzymy ,,, niestety wróżki już śpią wiec ja spróbuje ale przyczyn może być sporo ,, na początek sprawdzić bezpieczniki te w komorze silnika ,, Bezpieczniki są OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir15 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam!Jestem tu nowa. Mam problem z moją Primerką P11 1.8 . Rano chcąc jechać do pracy moje autko odmówiło posłuszeństwa. Rozrusznik kręci, pompa paliwa działa, immobil. jest sprawny, bezpieczniki OK . Brakuje iskry na wszystkich czterech cylindrach. Bardzo proszę o pomoc. a skąd wiesz że immo jest sprawny? jak sie dzieje tak z dnia na dzień jak u Ciebie to może być jego wina. Do tego może dojśc np. padnięty czujnik położenia wału lub jeszcze jakiś inny, błędy jakiś magik też by mógł szczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.