Gość kobeusz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam ! Posiadam Primere p10 sedan z 96 r .Mam problem z otwarciem drzwi od strony kierowcy kluczykiem. Nie da się ani na milimetr przekręcić! Jeśli wie ktoś jak można taką usterkę naprwić byłbym wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stahoojedyn Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 kluczyk masz w pelni sprawny ? znaczy sie czy nie jest zabardzo wytarty itd. od pasazera da sie otworzyc ? bagaznik sie otwiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kobeusz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 z kluczykiem jest wszystko ok. Otwiera drzwi pasażera i bagażnik tylko od strony kierowcy się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 rozkręcamy czyścimy i gitara powinna być wrazie co masz full zestawy na allettanio pl ... w przystępnych cenach albo przełóż bębenek z pasażera powinno sie dać nie masz pilota /?// równie kosztownym zakupem było by dla mnie zamontowanie alarmu ze sterowaniem centralnym zamkiem do 200 zł już taki fajny ponad 200 z mega zasięgiem + 2 strony ,,,działa ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stahoojedyn Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 kluczyk ok bo otwiera bagaznik i pasazera dlatego ze te zamki sa mniej uzywane (czyt. niemal wogole), a od kierowcy non toper tak wiec zamek jest wytarty i kluczyk tez sadze ze po dorobieniu kluczyka powinno byc lepiej 22PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekpierwszy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Posiadam Primere p10 sedan z 96 r .Mam problem z otwarciem drzwi od strony kierowcy kluczykiem. Nie da się ani na milimetr przekręcić! Jeśli wie ktoś jak można taką usterkę naprwić byłbym wdzięczny za pomoc. Ja mam to samo. Tylko autko jest z '94. Z pilota i od środka otwiera się bez problemu. Pewnie się wkładka zapiekła bo przez 16 lat nie używana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.