nissuser Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witam, autko jak w temacie. Mam obecnie 100.000 na liczniku, chcę wymienić pasek wcześniej niż planowany (120.000). pytanie, jakiej firmy pasek polecacie i czy przy tym przebiegu należy też wymieniać napinacz? bądź rolki? mechanik doradził mi również wymianę pompy wody za jednym zamachem, pytanko jakiej firmy polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GW_Dex Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ja nie wiem. mam 2.2 Di z łańcuchem na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja nie wiem. mam 2.2 Di z łańcuchem na szczęście ależ pomocna odpowiedź, jestem pod wrażeniem witam, autko jak w temacie. Mam obecnie 100.000 na liczniku, chcę wymienić pasek wcześniej niż planowany (120.000). pytanie, jakiej firmy pasek polecacie i czy przy tym przebiegu należy też wymieniać napinacz? bądź rolki? mechanik doradził mi również wymianę pompy wody za jednym zamachem, pytanko jakiej firmy polecacie? Paski: Contitech, Gates. Unikaj dayco, bo się ponoć lubi rozciągać Rolki/ napinacze: INA, SKF, Rouville Pompa: Febi, Hepu, SKF, Rouville Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wania Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dokładnie jak pisze nunu85. Ja u siebie wymieniłem 6k temu pasek Gates, rolki i pompa Rouville. Zdecydowanie wymień od razu pompę za jednym zamachem. Kupiłem auto z przebiegiem 139k, okazało się że u mnie rozrząd był oryginalny, więc był to najwyższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.