manix Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zadanie swoje spełnia,i to najważniejsze.Miałem tak "obszyte" w N15,ale w alcantrze i powiem że w dotyku jeszcze lepiej niż skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No wiem że spełnia i to bardzo dobrze!.Lepiej niż te pseudo pokrowce na kierownicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus-j70 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 A tak to wygląda u mnie,z czerwoną nitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paplo Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Panowie powiem tak :masakra ten pokrowiec, to ja już wole wydać 150 i mam jak mam. w weekend zrobie fotki to wkleje jak ja mam to zrobione fotki mojej obszytej kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Powiem tak: nie widzę różnicy, a jak nie widać różnicy to po co przepłacać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Paplo,superWidzę że nici dobrane pod kolor wskazówek Mike,bez urazy...ale różnice widać,nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kwestia różnic to kwestia oczekiwań i potrzeb Dla jednego wystarczy, że ma w dłoniach skórę (o kurcze jak to zabrzmiało ) a ktoś iny by się w swoją kierownicę non stop wpatrywał na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dla tego pisałem bez urazy.... Sam się rozglądałem za takim obszyciem,ale stanęło hehe....na skórze na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paplo Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) słabe foty robione komórką może zrobie jakieś lepsze Edytowane 17 Marca 2013 przez paplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Od tygodnia mam obszytą kierownicę u siebie w Note. Dla osob ze Slaska polecam tapicera : http://tapicerpro.pl/kontakt.html 3h czekania i na miejscu zrobione. Dojazd bardzo łatwy, bo niedaleko lotniska w Pyrzowicach. Efekt bardzo fajny. Jedyne dwa minusy to 1 trudniej chodzi sygnał w kierownicy bo skóra ścisnęła plastiki szare i trzeba mocniej 'titek' wcisnąć 2 na początku waliło butaprenem, nim wywietrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Profeska . Koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 waliło butaprenem bo całość jest podklejana,nie tak jak pseudo obszywki za 25 zł z allegro. Ale jest super.Widzę że kolega też polecial po tym samym wzorze co ja Ciekawy jestem kto robił te zdjęcia 100-120 na blacie...magik cy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Profeska . Koszt ? 200zl. waliło butaprenem bo całość jest podklejana,nie tak jak pseudo obszywki za 25 zł z allegro. Ale jest super.Widzę że kolega też polecial po tym samym wzorze co ja Ciekawy jestem kto robił te zdjęcia 100-120 na blacie...magik cy co??? Magia Co do wzoru to miałem plan, zeby górną i dolną część zrobić jasną skórą, pod kolor obudowy zegarów, ale tapicer mnie odwiódł od tego z powodów praktycznych. A co do zapachu to ciekawe jak będzie w lato - jak ostatnio auto stało w słońcu i wnętrze się konkretnie nagrzało, to smrodu trochę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 W poniedziałek obszywam w Carlex w Bielsku-Białej. Opstykam fotograficznie kierownicę przed i po. Oczywiście się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kopiec Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Moja kiera przy 80 tys km wyglada koszmarnie. Taksówki z przebiegiem 400 tys maja lepsze. Szukam kogoś w okolicy wawy- ale ceny mocno przesadzone. Pierwszy pan od kierownic zaspiewal 300 zł i "za miesiąc niech pan podjedzie" Ma ktoś kogoś do polecenia, bez drenażu portfela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam, wpisz sobie w allegro obszywanie kierownic warszawa wyskoczy ci kilka aukcji po 110 zł, u tego Pana zamówiłem kierownicę do Notka, przyjechał już z obszytą kierą, demontaż i montaż w cenie, cena dotyczy skóry II gatunku a 150 zł I gatunku. Dla mnie super 15 minut i po sprawie. Pozdr. Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kopiec Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki ! Namiary mam, odezwę sie do nich w tygodniu. Jakość usługi dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 200zl. Magia Co do wzoru to miałem plan, zeby górną i dolną część zrobić jasną skórą, pod kolor obudowy zegarów, ale tapicer mnie odwiódł od tego z powodów praktycznych. A co do zapachu to ciekawe jak będzie w lato - jak ostatnio auto stało w słońcu i wnętrze się konkretnie nagrzało, to smrodu trochę było To tak jak ja!,ale zrezygnowałem sam...wydawało mi się za bardzo wyzywajace Co do zapachu to niknie w kilka dni i nic więcej się nie pojawiło,tak że spoko. W poniedziałek obszywam w Carlex w Bielsku-Białej. Opstykam fotograficznie kierownicę przed i po. Oczywiście się pochwalę. Doooobra firma,mają super galerie,trochę za daleko było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Wiem że dobra... dlatego się pochwalę po odbiorze - chętnie porównam ze zdjęciami powyżej i zobaczymy czy warto było czekać na swoja kolejkę półtora miesiąca (ponoć jedna dziewczyna nie robi nic więcej prócz obszywania kierownic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Noooo!To jak będziesz jej dotykał(KIEROWNICY!) To przypadkiem nie rozmarzaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) to zależy! ale ciężko pewnie będzie przed: po: aha.... aby pokazać wszechstronność Carlex'u należy wspomnieć że dziś na ich parkingu w celu tuningu tapicerki i inkrustacji (w przypadku RR ) stał Mercedes Zetros i ..... Royce Rolls Ghost ... pełen odjazd! :D Edytowane 21 Października 2013 przez graphia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kurczę, nie wiem o co chodzi z tymi kierownicami. Moja po 3.5 roku i po 45 000 km wygląda jak nowa... . Graphia - super to wyszło. Bardzo mi się podoba połączenie kolorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Moja po 3.5 roku też pięknie wyglądała Po blisko 6 już o piękności nie było mowy,choć o niebo lepiej wyglądała niż Gaphii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Moja kierownica trzymana była i kręcona była przez ok 105 tys km. Nitka nawiązuje kolorem do szarych elementów dwóch z ramion kierownicy. Nakrapiana skóra nawiązuje do nakrapianych elementów zaraz za zegarami Tak to sobie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi