janio Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fajnie Ci to wyszło. Tak całkowicie nie jestem zadowolony bo poszedłem po południu pod garaż, później zaszło słońce i komary się rzuciły musiałem się zwijać szybko . Nie za bardzo wyschło. Ale kiedyś przy pogodzie zdejmę jeszcze raz, przeczyszczę papierem i trysnę raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisław55 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mnie profesjonalnie obszyto kierownicę tutaj: http://www.skorostyl.pl/# Kierownica i gałka zmiany biegów 200 zł bez demontarzu kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Moja po 120 000 łysa....okropnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Na zdjęciach bardzo ładnie ich realizacje wyglądają. Pełen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi