wojtgor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam nie znalazłem nic na forum wiec zakładam temat, szukam serwisu gdzie zrobie przegląd Xa diesel, T31. W warszawie na ul. Puławskiej zaśpiewali mi 1700 zł. Trochę sporo więc szukam taniej, macie jakieś informacje gdzie można to zrobić za niższą cenę niekoniecznie w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter18 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam nie znalazłem nic na forum wiec zakładam temat, szukam serwisu gdzie zrobie przegląd Xa diesel, T31. W warszawie na ul. Puławskiej zaśpiewali mi 1700 zł. Trochę sporo więc szukam taniej, macie jakieś informacje gdzie można to zrobić za niższą cenę niekoniecznie w Warszawie. Ja robię tu http://www.nissan.budmatauto2.pl/main.php?fid=425&pg=9&id_lang=0&music= wczoraj robiłem po 65000 i zapłaciłem 1350 brutto z wymianą klocków tył i ponoć jest teraz jakaś wymiana uczczelki baku paliwa (serwisowa). Trochę to trwa ok 3h. Tu masz mój post odnośnie 40000km http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/52797-przegldy-ranking-cen/page__p__687498__fromsearch__1entry687498 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzieki serdeczne za info. W Lublinie za przegląd po 40 000 zażyczyli sobie 1300 zł - to chyba najlepsza cena jaka znalazłem do tej pory, a że mam po drodze do rodzinnego miasta to sie zdecyduję pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 I ja dobiłem do 40 tysięcy, trochę poszukałem i przegląd wykonałem w Płocku cena 810 PLN (standardowe czynności plus żarówki postojowe) do tego miałem swój olej, cena 260 zł. Samochód umyty i odkurzony w cenie przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z pazerności, chęci zysku, to typowo polskie zedrzeć ile się da . W warszawie w supermarkecie ten sam towar jest droższy, niż towar w takim samym markecie w małym mieście, tam jest tańszy o około 30%. To samo jest z warsztatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ......za to na stacjach w Płocku drożej niż na drogich stacjach w Warszawie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przy czym trzeba powiedzieć sobie szczerze, że utrzymanie salonu i pracowników w Warszawie jest zapewne droższe niż w Płocku. Ale dlaczego tak się dzieje że utrzymanie jest droższe - wszystko zawsze sprowadza się do pazerność i chęci zysku nieprawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.