Recool Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Raczej normalna Szukam szukam i nie moge nigdzie znaleźć gładkich tarcz DBA :< pomoże ktoś i podrzuci linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 brakes.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a coś ciut tańszego ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja używam ebc turbogroove i jest spoko ale Coobciowi pękła taka na poznaniu i narobiła bałaganu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a tarcze z Brembo co o nich powiecie ? Albo TRW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja używam ebc turbogroove i jest spoko ale Coobciowi pękła taka na poznaniu i narobiła bałaganu... Każda inna by padła... Tak więc mimo tego nieszczęścia polecam je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 słyszałem że potrafi sie też powyginać delikatnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 EBC gną się odrazu po czym się je toczy i już spokój jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) A EBC gładkie jak sie spisują ?;p Znalazłem tarcze Brembo za dobrą kase, z fabryki zetka z takimi wyjeżdżała ?? Edytowane 13 Lutego 2015 przez Recool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Tak wyjeżdżała, gdzie znalazłeś ? bo też szukam tarcz Brembo nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Recool wrzuć na ogólne forum , bo pewnie więcej osób będzie zainteresowanych tarczami brembo. Ewnetualnie też poproszę o pw w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wedlug mnie brembo to gowno - do e46 kiedys do zakladalismy to tarcze po grubszej jedzie od razu krzywe. Szit jakiego malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) http://allegro.pl/tarcze-nissan-350z-przod-324mm-brembo-i5006702646.html o te mi chodziło Edytowane 23 Marca 2015 przez Recool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Troche mi przyjdzie poczekac na graty ze Stanow a hamulce sa zjechane. Na tyl mam juz DS2500. Jakie tarcze i klocki na przód do testowania serii na torze i na razie tez jazdy dziennej, zanim większe mody wejdą? Te ebc turbogroove + DS2500 z przodu beda dobrze gadac? Na tyl wystarcza jakies tarcze zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wedlug mnie brembo to gowno - do e46 kiedys do zakladalismy to tarcze po grubszej jedzie odrazu krzywe. Szit jakiego malo. dokładnie , jedne z gorszych na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Troche mi przyjdzie poczekac na graty ze Stanow a hamulce sa zjechane. Na tyl mam juz DS2500. Jakie tarcze i klocki na przód do testowania serii na torze i na razie tez jazdy dziennej, zanim większe mody wejdą? Te ebc turbogroove + DS2500 z przodu beda dobrze gadac? Na tyl wystarcza jakies tarcze zwykle? Serie przetocz i kladz nowe sportowe klocki albo ds performance albo ds2500 albo stoptecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Po przetoczeniu 24-25mm zostanie a podobno minimalna zalecana to 28,4. Wiem ze mozna mniej ale czy mi sie to nie rozleci kurde na torze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Rozlecieć to się nie rozleci. Będą się po prostu szybciej grzały - mniejsza masa tarczy - mniejsza pojemność na gromadzenie ciepła, jak masz airducty to też powinny sie dużo szybciej schładzać. Więc myślę, że w praniu wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 No to spoko, klocki DS i przetocze tarcze. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ale toczenie tarcz tylko metoda na aucie. Inaczej to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 jak dobrze przeroczone to nie ma znaczenia. a w fabryce jak tocza nie na aucie przecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ale przy uzywanych tarczach i piastach toczenie na aucie zniweluje ewentualną krzywizne w osi np piasty czy samej tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mam tarcze EBC i kończą mi się powoli klocki zastanawiam się czy wsiąść ferodo czy jednak z EBC Red stuf będzie lepsza skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 stoptech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi