Notatka Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Przekupki z Centrum Toruńska zapewniały mnie, że accenta 1.6 odtwarza seryjnie MP3 z płyty CD i że nie trzeba płacić im kilku tysięcy pln aby kupić dodatek "connect nissan". Zgrałem swoje ulubione cd audio do MP3, włożyłem do odtwarzacza w Note i cisza... Wygląda to tak, jakby cd odtwarzał jeden długi kawałek. Nie da się przerzucić do przodu ani do tyłu. Dźwięku brak. Jak to u Was wygląda? Bo może to kolejna uszkodzona sprawa w nowym samochodzie z Centrum Toruńska? Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
currahee Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 U mnie wygląda to tak samo bo tak niestety jest. MP3 z płyty nie można odtwarzać, jedynie przez złącze AUX (w środkowym schowku) można podłączyć dowolny MP3 player. Jeśli powiedzieli Ci, że da się odtwarzać z płyty to delikatnie mówiąc wprowadzili Cię w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notatka Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No to super... wóz nowy ale po uszkodzeniu... MP# odtwarza ale nie odtwarza... ciekawe czego jeszcze się dowiem... Dziękuję za pomoc! Z pewnością nie będę już próbował zmusić notatki do odtwarzania MP3. Swoją droga to bardzo ciekawe, że nowy wóz nie obsługuje MP3 a Honda Civic z 2002 roku owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Sprawa jest w moim odczuciu prosta. Taki zabieg jest przeprowadzany celowo i po to, aby klient jednak wydał te parę tysiączków więcej na Nissan Connect. Kto wie, czy w tym radiu nie da się jakoś odblokować odtwarzania ploków mp3. Niestety jak na razie to wiedza tajemna. Nie zmienia to faktu, że sprzedawca słaby. Po pierwsze wprowadził Cię w błąd, po drugie nie próbował "wcisnąć" Ci Nissan Conect`a. Pewnie zależało mu na sprzedaniu tego konkretnego samochodu. Z drugiej strony nie ma aż tak bardzo czego żałować. Można podłączyć odtwarzacz mp3 i ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notatka Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Tylko, że mp3 playera dołączonego poprzez AUX kiepsko obsługuje się z kierownicy Dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.