Robert.Byd Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zamówiłem moduł z oferty Nissana KE963-BR001, fajna sprawa bo nie trzeba będzie pamiętać o składaniu lusterek na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Czy ktoś ma doświadczenie z tego typu modułem? Cena jest bardzo kusząca. Chciałbym wiedzieć, czy będzie działać tylko w pozycji neutralnej. Napisane jest, że w Qashqaiu J10 działa: https://allegro.pl/oferta/modul-auto-skladania-lusterek-uniwersalny-7849834597 Będę wdzięczny za każdą opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Chyba większość z nas montowała moduły z alli.. Ten może być ciekawą alternatywa dla chińskich modułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 O fajnie chyba zamówię sobie po nowym roku bo cena ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 8 godzin temu, MisilYE napisał: Chyba większość z nas montowała moduły z alli.. Ten może być ciekawą alternatywa dla chińskich modułów. A jak się spisywały te z Ali? Działają tylko w pozycji neutralnej przełącznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Z mojej wiedzy to trafiają sie różne nie wiadomo od czego to zależy.Jednym działają w położeniu neutralnym innym nie.Jednym otwierają się po otworzeniu samochodu innym dopiero po przekręceniu stacyjki.Taki miszmasz ogólnie loteria co się komu trafi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Albo nie działały wcale jak moje dwa egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zaryzykuję i zamówię. W opisie oferty jest jasno napisane, w którym momencie się otwierają i zamykają. Jest też potwierdzenie działania w J10. Jedyne, czego się obawiam to że moduł będzie działać w każdej pozycji przełącznika, a nie tylko neutralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 To tam zdaj relacje co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zawsze możesz zamontować wyłącznik który odetnie zasilanie do lusterek i się nie złożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, 7 godzin temu, exciter napisał: Zaryzykuję i zamówię. W opisie oferty jest jasno napisane, w którym momencie się otwierają i zamykają. Jest też potwierdzenie działania w J10. Jedyne, czego się obawiam to że moduł będzie działać w każdej pozycji przełącznika, a nie tylko neutralnej. Jedyny minus w porównaniu z modułami z Ali to brak wtyków pasujących do instalacji QQ. Trzeba wszystkich sygnałów szukać miernikiem i przewody lutować. Pozdrawiam. Edytowane 25 Grudnia 2019 przez bhtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 20 godzin temu, MisilYE napisał: Zawsze możesz zamontować wyłącznik który odetnie zasilanie do lusterek i się nie złożą Właśnie nie chcę się bawić w żadne dodatkowe wyłączniki, skoro mam fabryczny. Mam nadzieję, że ten moduł działa tylko przy położeniu neutralnym. A te z Ali jak działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Mój działa w każdym położeniu , moduł pomija chyba przełącznik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Moduł z Ali jest równoległy do przełącznika, przy zamykaniu drzwi (ryglowaniu) składa, przy przekręceniu kluczyka w poz. ON (zapłon) lusterka się rozkładają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Mój rozkłada lusterka przy otwarciu drzwi z pilota .Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Przy rozkładaniu lusterek po otwarciu drzwi zamkiem centralnym istnieje ryzyko kolizji szczególnie po stronie pasażera, garaż, upakowany parking. Z tego powodu większość modułów rozkłada przy załączeniu zapłonu. Ten typ ma b.duże i odstające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Pytanie moje więc skąd wziąść sygnał po przekręceniu kluczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam, Najprędzej z modułu za schowkiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 11 godzin temu, bhtom napisał: Witam, Najprędzej z modułu za schowkiem. Pozdrawiam. Od Czego ten moduł ? i czy konieczny jest demontaż schowka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel18 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Plus po stacyjce jest w oryginalnym przełączniku do składania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ja zamówiłem. Ale obejrzywszy instrukcję i ten pęk przewodów, uznałem że to ponad moje kompetencje w elektronice. Poza tym wszystko wskazuje na to, że pomija fabryczny przełącznik składania lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek01ps Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 12 godzin temu, exciter napisał: Ja zamówiłem. Ale obejrzywszy instrukcję i ten pęk przewodów, uznałem że to ponad moje kompetencje w elektronice. Poza tym wszystko wskazuje na to, że pomija fabryczny przełącznik składania lusterek. To zamów sobie z Ali dedykowany do Kaszalota https://www.aliexpress.com/item/33045305969.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1c2d4c4dEByW7o Tam jest tylko 3 kable do podłączenia oprócz pasujących kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) No na pewno prostsza instalacja, ale ja szukam modułu, który będzie działać tylko w pozycji 2, jak niżej. Edytowane 4 Marca 2020 przez exciter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Był nissanowski moduł .gdzieś na forum był symbol tego modułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi