Gość piper78 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Drodzy, proszę o pomoc, bo szlag mnie trafia. Nawigacja w mojej kaczce .v. Tekkna nadaje się nie powiem do czego. Rumunii, Bułgarii nie obejmuje. Gubi się w Czechach, Austrii, Włoszech i cholera wie gdzie jeszcze. Jestem załamany, bo sporo jeżdżę po Europie i w zasadzie nigdzie nie mogę liczyć na to ustrojstwo. Juz lepiej spisywała się MAPAMAP, która uchodzi za produkt raczej mało wyrafinowany. Czy gdzieś jest jakaś w miarę porządna mapa, ktorą na DVD wsadzę w ten kretyńsko umieszczony pod fotelem odtwarzacz i będzie toto jakoś działać, czy raczej dalej sie męczyć z tym dziadostwem, bo wybulić 7 tysi - jak mi powiedziano w serwisie - za oryginalny ujpgrade nie mam zamiaru. I tak się czuje już wystarczająco oszukany przez Nissana. Warto dodać, że mapa w samochodzie z 2009 roku jest z roku 2008 choć zapewniano mnie, że jest superaktualna. Please help. Jakieś pomysły? rozwiązania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slawekw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 QQ nowy, Tekna odebrana 29 grudnia 2010, wózek cudo, ale navigacja to nieporozumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie widzi sporej ilości miejscowości, a na dodatek mimo ustawienia najszybszej trasy już 2 razy wprowadziła mnie do chłopa przed chałupę. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić ???? Takie numery robił DESTINATOR i coś patrząc na menu wygląda, że nawigacja w QQ jest zrobiona właśnie w oparciu o DESTINATORA. Może jest jakiś sposób na wsadzenie AUTOMAPY lub NAVIGONA - ŚWIETNIE PROWADZĄ - ASYSTENT PASA RUCHU itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.