Gość hallo86 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam mam pewien problem z ogrzewaniem a aucie, mianowicie poprawnie da się ustawić temperaturę (i jest taka jaką ustawię) tylko po prawej stronie. A po lewej bez względu na to jaka jest ustawiona - może być nawet najwyższa, to i tak zawsze leci zimne powietrze (i kierowca marznie:P) jaka może być tego przyczyna? Jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hallo86 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 nic sie wlasnie nie dzieje, caly czas to samo, wczoraj zaczalem to juz tam rozbierac ale przeciez tam zeby do czegos dojsc to masakra... a moze to po prostu to pokretlo nawalilo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie nawaliło pokrętło tylko sterowanie kalpami w mieszalniku powietrza,nie wiem jak w Navarze ale w Lagunie II jeśli się to działo naprawa była prosta tzn. trzeba było dostać się do silniczka który steruje daną strefą nawiewu i podanie mu bezpośrednio zasilania 12V bo zazwyczaj silniczek się "zawieszał".Jest jeszcze druga opcja mógł się taki silniczek "spalić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hallo86 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 no ale niech mi ktos powie gdzie to jest umiejscowione?? bo jak tam troche to rozebralem to tam od srodka do samych prawych drzwi sa te cale osprzety grzejace;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 no ale niech mi ktos powie gdzie to jest umiejscowione?? bo jak tam troche to rozebralem to tam od srodka do samych prawych drzwi sa te cale osprzety grzejace;p serwo motor odpowidzialny za otwieranie klap pasażera.Jest tak to zrobione ze woda ze skroplona z klimy przedostaje się do niego i wszystko rdzewieje a potem umiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 no ale niech mi ktos powie gdzie to jest umiejscowione?? bo jak tam troche to rozebralem to tam od srodka do samych prawych drzwi sa te cale osprzety grzejace;p Może informacje i schematy z tej strony pomogą Ci w w rozwiązaniu problemu: http://www.atct.co.uk/data/05d40e/fwd.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 To jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hallo86 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jutro prowadze auto do jakiegos majstra i zobaczymy;p sam chyba jednak nie dam z tym rady;p a mechanik potwierdzil moje obawy, popsute sterowanie i wymiana pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.