chudson Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 A sprawdzałeś styki na żarówce czy na kostce dochodzącej do lapmki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek20 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dzięki za podpowiedź, dobrałem się do sterownika, zamówiłem na a... Za 10 PLN i dziala jak powinno. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieszek Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Napiszę w tym temacie,nie chce tworzyć nowych. Czy ktoś z Was wymieniał oświetlenie wewnętrzne na led? Jeśli tak to macie jakieś rady,spostrzeżenia? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 tanie diody szybko padają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt.wiersz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Czy z wymianą Time Control Unit należy liczyć się z koniecznością przeprogramowania kluczy? Jakieś inne ryzyka? Problem z brakiem oświetlenia wewnątrz po otwarciu drzwi kierowcy wskazuje na szwankujące TCU. Pozostałe drzwi i bagażnik włączają światło. Działa gong przypominający o włączonych światłach. Brak także oświetlenia po otwarciu zamków z pilota. Brak także opóźnienia gaszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt.wiersz Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 cd. Powodem uszkodzenia TCU była prawdopodobnie zamiana dwóch kabli idących do lampki oświetlenia kabiny z przełącznikiem przez poprzedniego właściciela. Nie działał włącznik światła w pozycji ON. Teraz działa ale drzwi kierowcy nadal nie włączają oświetlenia. Przymierzam się do wymiany TCU i nie wiem czy są one kompatybilne; mój ma nr 28550EQ310 na rynku są 285508H705 i 715, Podobno zmieniały się oznaczenia z kolejnymi latami produkcji. Czy ktoś przerabiał temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi