borekt Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam, No i mamy pierwsze mrozy i pierwsze niespodzianki. Zauważyłem, że podgrzewanie tylnej szyby coś słabo u mnie działa. Przy wszystkich poprzednich samochodach po chwili od włączenia podgrzewania tylnej szyby w okolicach "drucików" zaczyna się odparowywanie, które dość szybko się rozszerza. Przy oblodzeniach szyby bez problemu lód po chwili zaczął się topić. Przy moim Qashqaiu i póki co tylko oszronieniu szyb, po włączeniu podgrzewania nie widzę aby cokolwiek się działo. Czy ma ktoś podobne problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innovate Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 mmm u mnie w tegorocznym QQ działa bez zarzutu: przy zaparowanej/oszronionej szybie dosyć szybko (w ciągu 1-2 minut) pojawia się efekt, chwilę potem szyba jest czysta. Serwis? Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam, No i mamy pierwsze mrozy i pierwsze niespodzianki. Zauważyłem, że podgrzewanie tylnej szyby coś słabo u mnie działa. Przy wszystkich poprzednich samochodach po chwili od włączenia podgrzewania tylnej szyby w okolicach "drucików" zaczyna się odparowywanie, które dość szybko się rozszerza. Przy oblodzeniach szyby bez problemu lód po chwili zaczął się topić. Przy moim Qashqaiu i póki co tylko oszronieniu szyb, po włączeniu podgrzewania nie widzę aby cokolwiek się działo. Czy ma ktoś podobne problemy? Coś masz nie tak. U mnie szybko robią się mokre paski. Nie przyglądałem się ale chyba kwestia 1-2 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaad Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Hej, i jak problem z szybą? Ja chyba mam to samo, nie widac w ogóle efektów podgrzewania tylnej szyby. Auto odebrane 3 dni temu od dealera. Jadę w środę do Krakowa i może coś wymyślą. Mam nadzieję że to tylko kwestia podpięcia i nie trzeba będzie szayby zmieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.