Gość Rat-med5 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam mam pytanie czym się różni w szczegółach patrol y61 z przed liftu od tego po lifcie muszę kupić kilka części i mam problem!! głównie chodzi mi o części zewnętrzne listwy na nadkolach itp wersja 5d pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolY61warszawa Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam, niestety nie opiszę Ci różnic ale za to mam komplet plastików i metalowych wzmocnień tylnego zderzaka do wersji po lifcie (po 2003) w bardzo przyzwoitym stanie (zdemontowane bo został zmieniony zderzak na offroadowy). Sprzedaję za bezcen bo leży mi to wszystko u mnie w piwnicy :-) Model 5d lakier bordo. Szczegóły na priva lub mateuszwarszawa@op.pl pozdrawiam ps. o który lift Ci chodzi? Po 2003 czy po 2005? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rat-med5 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Hej auto ma z 2004 a to co potrzebuje to lampa tył klapka wlewu plastiki przy drzwiach dam foty brakujących elementów to może ktoś będzie wiedział jaki i czy są różnice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolY61warszawa Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Z tego co widzę na zdjęciach (a mam u siebie w piwnicy) to brakuje Ci między innymi tak zwanego "kła" czyli metalowego wzmocnienia pod plastik zderzaka (Twoja przedostatnia fotografia). Jeśli Cię to interesuje to tutaj link do mojej aukcji na allegro (aukcja zakończona) - jeśli chcesz mogę wystawić ją ponownie lub mogę Ci sprzedać "kieł" bezpośrednio. http://allegro.pl/show_item.php?item=1261035941 Z tego co zauważyłem to masz bardzo nietypowy egzemplarz, po lifcie powinieneś mieć zintegrowany fragment plastikowego narożnika z chlapaczem (a na zdjęciach widać że masz oddzielny chlapacz "dyndający" - to ten czarny fragment z napisem "nissan"). Tutaj link do zdjęcia całego elementu po lifcie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1261035956 Bron boże nie namawiam na kupno ode mnie, nie wiem czy nie masz założonego całego tylnego zderzaka od modelu sprzed liftu? Jeśli się mylę to pewnie ktoś mnie poprawi :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.