Gość taransan Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 cześć, postanowiłem sprzedać swoją "lekko zmodyfikowaną" de40. bardzo lubię swój samochód ale kiedyś musiał nastąpić ten moment:(. rocznik 2005. kupiona w listopadzie w salonie Oddyssey w Warszawie. tamże serwisowana do końca gwarancji. samochód jest garażowany od początku. nigdy nie uszkodzony wypadkowo. nigdy nie miał poważnych awarii. brał udział w programach wymiany wadliwych części. wymieniłem koło dwumasowe na nowe. przejechałem szczęśliwie trochę ponad 160 000 km. dbałem o samochód. żadnego topiena i głębokiego błota. wożę nią sprzęt do nurkowania i wino na własny użytek:). Była m.in. w Pirenejach i Andaluzji; dowiozła mnie kilka razy do Norwegii oraz do Francji. zwiedziłem nią ostępy Toskanii i różne inne miejsca na południu EU. znają ją na Mazurach i Kaszubach. wszędzie spisywała się bardzo dobrze. żal się rozstawać ale już ku innej pannie oczy strzelają. pali w/g mnie dobrze. po mieście ok. 12 l/100 km. w trasie jeżdżę max 120 km/h- spalanie ok. 10 l. wczoraj na baku paliwa z Italii śmignąłem 780 km. zawieszenie OME full opcja, resory +400 kg. na pakę wchodzi 1000 kg. opony MT BFG + 16 calowe stalowe Dotz + pełen zapas (wiszący na klapie) zderzak przedni ARB + odbijacze + Hella Luminator + reflektory przeciwmgielne zderzak tylny z zawiasem na oponę (produkcja kolegi z warsztatu 4x4) osłony Asfir (przednia połączona ze zderzakiem) snorkel safari zabudowa paki + wanna (+ c chanel) konsola dachowa (+CB+oświetlenie LED) CB wyprowadzone na dach Webasto + pilot z programatorem do 1000 m na podłodze wyłożona guma na całej wewnętrznej powierzchni (wygodniej się sprząta) radio Pioneer (iPod, inne odtwarzacze, CD, SD, etc.) zaimpregnowane podwozie zdjęte stopnie boczne. planowałem progi pod HiLifta. w zderzaku można zamontować wyciągarkę. w planach miałem też drugi zbiornik paliwa. oczywiście przygotuję komplet zdjęć, tylko ją odpicuję po powrocie z urlopu. odpowiem na dodatkowe pytania. zainteresowanych proszę o kontakt na prv. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 taransan co następne? Ja w najbliższym czasie też planuję sprzedaż navarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taransan Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 cześć, tym razem Toyota FJ Cruiser w wersji manualnej, 2010. za 2 miesiące pod drzwiami. potrzebuję czegoś innego a potencjał tego samochodu mnie zadziwia. inspirujące są doniesienia z USA- co robią ludzie z tym autem. pierwsze co zrobię to założę drugi zbiornik na paliwo i zmienię trochę zawias. to tyle:). teraz Toyota. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.