clint Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam!w mojej primerce p12 2002r,2.2dci,jak sprawdzam w info spalanie na setke zawsze pokazuje mi 7.2l,i nigdy się nie zmienia bo obserwowałem!czym to jest spowodowane?może tym że mam nie wyzerowany licznik A lub B(to te mniejsze liczniki nie główny tak dla jasności),tam jest ponad 5000tyś km nabite i może liczy średnią z tego wyniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam!w mojej primerce p12 2002r,2.2dci,jak sprawdzam w info spalanie na setke zawsze pokazuje mi 7.2l,i nigdy się nie zmienia bo obserwowałem!czym to jest spowodowane?może tym że mam nie wyzerowany licznik A lub B(to te mniejsze liczniki nie główny tak dla jasności),tam jest ponad 5000tyś km nabite i może liczy średnią z tego wyniku? Pisz wszystkie swoje problemy w jednym temacie, bedzie porzadek. U mnie trzeba wybrac reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 zresetuj ustawienia w kompie to ci pokaze ile ci pali skoro 7,2 cipokazuje to pewnie jest to srednia z dluzszego czasu licznik A i B nic nie ma do sredniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dokładnie zaraz pod wynikiem średniego spalanie masz opcje do wyresetowania tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clint Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 OK.dzieki spróbuję jak mówicie z resetem licznika przy spalaniu co do podświetlania monitora to wiem że przygasa automatycznie po włączeniu świateł,tylko mnie to denerwuje że muszę go rozjaśniac za każdym razem!mam stary tym wyświetlacza ,w kolorze żółtym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.