Gość Rony 16 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam wszystkich uzytkowników. Juz raz prosiłem o pomoc - z tamtego zakupu nic nie wyszło . Dalej chcę kupić x traila . Znalazłem taka ofertę http://moto.allegro.pl/otomoto-nissan-x-trail-2-2-diesel-serwisowany-i1282083041.html . Co o tym sądzicie. Zaleta dla mnie że jest z Wrocławia. Wiem że na kontrole w autoryzowanej stacji na Bielanach Wrocławskich nie mam co dużo liczyć. Może więc jakaś pomoc forumowiczów. Przebieg dosyć duży , troche mnie dziwi iż przy kierownicy są przyciski sterujące radiem etc, z tego co widziałem to nawet niektóre roczniki z 2003 roku tego nie mają. Ale może tak ma być. z góry dzieki za jakiekolwiek uwagi , opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 To wszystko jak wróżenie z fusów.... Przebieg 8 letniego dizla z Niemiec to wg sprzedającego ponad 200 tys km. I dużo to i mało. Cena dość wysoka. Bez podniesienia go na podnośniku, postawienia na kanał, sprawdzenia w komputerze i zrobienia jazdy testowej wszystko co tu zostanie napisane to fantazje będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endru Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Z tym przebiegiem i rocznikiem to przynajmniej o 4 kawałki za dużo. W kwietniu kupiłem taki sam model całkiem fajnie utrzymany, jak dotąd jest wszystko ok. Co do sterowania w kierownicy to tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rony 16 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wielkie dzięki - czyli dzwonię do gościa , po primo - stan techniczny sprawdzić, sekundo jak będzie w miare ok to negocjuję cenę. jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mestrukton Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wielkie dzięki - czyli dzwonię do gościa , po primo - stan techniczny sprawdzić, sekundo jak będzie w miare ok to negocjuję cenę. jeszcze raz wielkie dzięki Tylna klapa na pewno malowana!!!!!- listwa z lampą oświetlenia oryginalnie nie jest w kolorze nadwozia - brak znaczka Dci na klapie. Generalna zasada - handlarz ZAWSZE oszukuje. Liczniki kręca WSZYSCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tylna klapa na pewno malowana!!!!!- listwa z lampą oświetlenia oryginalnie nie jest w kolorze nadwozia - brak znaczka Dci na klapie. Generalna zasada - handlarz ZAWSZE oszukuje. Liczniki kręca WSZYSCY! Faktycznie,pierwszy raz widzę X-traila ,ktory ma pomalowaną w kolorze auta listwę nad tablica rejestracyjną.Natomiast znaczka DCI nie ma bo miec nie może..W tym aucie nie ma silnika DCI tylko DI.X-traile z silnikiem DI produkowane do 2003 nie miały z tylu znaczka z oznaczeniem silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Spostrzegawczy kolega:) Mój też miał klapę malowaną i nawet szybę zmienianą. Właściciel twierdził, że kamień ok kosiarki żyłkowej tak zrobił- może to ściemna, może nie. Najważniejsze to podnieść klapę tylną i zdjąć uszczelki- jak są ślady po zgrzewach tzn. że nie był tam szpachlowany, więc mogła być tylko klapa puknięta. Ja raz kupiłem auto od handlarza (vw passat) i więcej tego nie zrobię!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 rocznik szyby można posprawdzać po nadrukach na szybach, jeśli był klepnięty to i szyba musiała polecieć. miernik grubości lakieru tez dużo powie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.