Gość hanys49 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 witom wszystkich posiadaczy tak fajnego autka jak ten sów,x- trial .Tydzień mam go bezwypadek,poj,2,5 benzyna zagazowany swieżo silnik ogień 165 koni powyżej 120 ale wymiata.To moje prawie 40 autko,córa ma celike 175koni,ale to sie zbiera prawie jak to.Teraz tylko wymiana olejów przebieg 94 tys,niewiem co z olejem w skrzyni mam automata jeśli ktos wie czy trzeba wymieniać to tyle na poczatek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz72 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 witom wszystkich posiadaczy tak fajnego autka jak ten sów,x- trial .Tydzień mam go bezwypadek,poj,2,5 benzyna zagazowany swieżo silnik ogień 165 koni powyżej 120 ale wymiata.To moje prawie 40 autko,córa ma celike 175koni,ale to sie zbiera prawie jak to.Teraz tylko wymiana olejów przebieg 94 tys,niewiem co z olejem w skrzyni mam automata jeśli ktos wie czy trzeba wymieniać to tyle na poczatek/ Witam , jeśli skrzynia w automacie to napewno wymiana oleju i byc może filterka ale jeszcze nie teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 szkoda, że podczas zakupu mojego (zakup 2005, rocznik 2004 grudzień) nie było tych benzyn 2,5... osiągi za***iste, a spalenie prawie identyczne ! na szczęście zamierzam jeździć T30 jeszcze przez długi czas, więc jak nadarzy się okazja (jakiś większy remont) to będę szukał tej jednostki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam. Olej do automatycznej skrzyni biegów to Nissan ATF w ilości około 8,5 litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.