zibiii Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witam mam problem z uruchomieniem silnika ponieważ musi zostać skasowany komputer Silnik po remoncie zerwany pasek rozrządu --- nie podaje napiecia na wtryski ponieważ komputer wyświetla service wiem że jest możliwość w niektórych nissanach kasowania inspekcji za pomocą zwarcia odpowiednich przewodów w wtyczce serwisowej ---almera 2 disel --mam pytanie czy może istnieje możliwość skasowania kompótera w moim modelu --mam daleko do serwisu no i same koszty skasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Niewiem dokładnie o co ci chodzi ale domyślam się że chcesz skasować serwisówke, ale ona nic nie ma do odpalania silnika, ten co składał niech posprawdza jeszcze raz wszystko bo może czegoś nie podpiął. A błędy w kompie powinny się wykasować po 24 godzinach na odpiętej klemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jak chcesz mogę gdzieś wrzucić pdfa - coś w rodzaju sam naprawiam QQ - z tym że po rosyjsku i dla silników benzynowych , ale jest tam opisana min diagnostyka silnika. Moj rosyjski nie jest na tyle dobry ale wydaje mi się że opisane jest równiez kasowanie błedów i podobnie powinno byc dla dci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.