Gość P_SURMA Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam napisze ze jestem nowy i dopiero zamierzam kupic patrola. Kiedys moj ojciec mial Y60 z 96 roku i auto nie posiadalo Abs'u co bylo moim zdaniem jego najwieksza bolaczka i odnosnie tego mam do was koledzy pytanie a wlasciwie kilka. 1.Czy wogole Patrol Y60 posiadal Abs bo ogladalem juz kilka a inbteresuje mnie rocznik 96-97. I w tych z ogloszen wszedzie jest wypisywane ze abs posiada jak dzwonie do wlasciciela to zapewbnia ze jest a gdy jade ogladam samochod to przy jezdzie probnej i wciasnieciu pedalu w podloge auto sunie jak "słon po lodowsku" ( dodam ze ogladalem juz 4auta ) 2.czy zmiana rozmiaru kol bedzie miala wplyw na dzialanie absu? Wiec moze lepiej gdy go w aucie nia ma.( zastanawiam sie tez nad Y61 bo wiem ze tam abs jest montowany ) 3.skoro dol w Y60 i Y61 jest taki sam to moze przelozyc cale hamulce i pompe ( duzo teraz anglikow do rozebrania na rynku) a spowodowane to jest tym ze Y60 duzo bardziej wizualnie mi sie podoba Pozdrawiam i mam nadzieje ze ten temat pomoze i innym bo przeszukalem cale forum i nie znalazlem nic w podobie o absie w Patrolach. P_Surma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ninorno1 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 2.czy zmiana rozmiaru kol bedzie miala wplyw na dzialanie absu? Wiec moze lepiej gdy go w aucie nia ma.( zastanawiam sie tez nad Y61 bo wiem ze tam abs jest montowany ) P_Surma no wlasnie dobre pytanie równiez bym wysluchl jakiegos specjalisty w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P_SURMA Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam ponownie. widze ze moj post odwiedzilo ponad 50 osob i nikt nie mial czasu nic napisac. to moze zadam prostrze pytanie CZY TWOJ Y60 MA ABS CZY NIE ?? i prosil bym o odpowiedz Pozdrawiam P_SURMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam ponownie. widze ze moj post odwiedzilo ponad 50 osob i nikt nie mial czasu nic napisac. to moze zadam prostrze pytanie CZY TWOJ Y60 MA ABS CZY NIE ?? i prosil bym o odpowiedz Pozdrawiam P_SURMA Były Y60 z ABS, wersja z podwójnymi tłoczkami z przodu. ABS z Y61 w Y60 jeszcze mosty i parę drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowos Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 podwójne tłoczki w y60 nie były przypadkiem tylko w 4.2E ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.