Gość P_SURMA Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam napisze ze jestem nowy i dopiero zamierzam kupic patrola. Kiedys moj ojciec mial Y60 z 96 roku i auto nie posiadalo Abs'u co bylo moim zdaniem jego najwieksza bolaczka i odnosnie tego mam do was koledzy pytanie a wlasciwie kilka. 1.Czy wogole Patrol Y60 posiadal Abs bo ogladalem juz kilka a inbteresuje mnie rocznik 96-97. I w tych z ogloszen wszedzie jest wypisywane ze abs posiada jak dzwonie do wlasciciela to zapewbnia ze jest a gdy jade ogladam samochod to przy jezdzie probnej i wciasnieciu pedalu w podloge auto sunie jak "słon po lodowsku" ( dodam ze ogladalem juz 4auta ) 2.czy zmiana rozmiaru kol bedzie miala wplyw na dzialanie absu? Wiec moze lepiej gdy go w aucie nia ma.( zastanawiam sie tez nad Y61 bo wiem ze tam abs jest montowany ) 3.skoro dol w Y60 i Y61 jest taki sam to moze przelozyc cale hamulce i pompe ( duzo teraz anglikow do rozebrania na rynku) a spowodowane to jest tym ze Y60 duzo bardziej wizualnie mi sie podoba Pozdrawiam i mam nadzieje ze ten temat pomoze i innym bo przeszukalem cale forum i nie znalazlem nic w podobie o absie w Patrolach. P_Surma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ninorno1 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W dniu 7.11.2010 o 18:38, P_SURMA napisał: 2.czy zmiana rozmiaru kol bedzie miala wplyw na dzialanie absu? Wiec moze lepiej gdy go w aucie nia ma.( zastanawiam sie tez nad Y61 bo wiem ze tam abs jest montowany ) P_Surma no wlasnie dobre pytanie równiez bym wysluchl jakiegos specjalisty w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P_SURMA Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam ponownie. widze ze moj post odwiedzilo ponad 50 osob i nikt nie mial czasu nic napisac. to moze zadam prostrze pytanie CZY TWOJ Y60 MA ABS CZY NIE ?? i prosil bym o odpowiedz Pozdrawiam P_SURMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 W dniu 13.11.2010 o 15:13, P_SURMA napisał: Witam ponownie. widze ze moj post odwiedzilo ponad 50 osob i nikt nie mial czasu nic napisac. to moze zadam prostrze pytanie CZY TWOJ Y60 MA ABS CZY NIE ?? i prosil bym o odpowiedz Pozdrawiam P_SURMA Były Y60 z ABS, wersja z podwójnymi tłoczkami z przodu. ABS z Y61 w Y60 jeszcze mosty i parę drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowos Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 podwójne tłoczki w y60 nie były przypadkiem tylko w 4.2E ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.