Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

RADIO Z CD QQ 1,6 ACENTA

007d

Rekomendowane odpowiedzi

W pażdzierniku otrzymałem długo oczekiwanego QQ 1,6 Acenta, ku mojemu zdziwieniu po ok. tygodniu odkryłem ,że nie posiada CD ze zmieniarką na 6 płyt a zwykły odtwarzacz (co mam robić)

z góry dzięki

W pażdzierniku otrzymałem długo oczekiwanego QQ 1,6 Acenta, ku mojemu zdziwieniu po ok. tygodniu odkryłem ,że nie posiada CD ze zmieniarką na 6 płyt a zwykły odtwarzacz (co mam robić)

z góry dzięki

Przeczytać nastepnym razem dokładnie cennik. A teraz złapać się za glowę: System audio: Radio/1CD z 6 głośnikami, możliwe odtwarzanie plików MP3, wejście USB i do IPod

z góry dzięki

teraz mozesz tylko to zrobic co opisane tutaj

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69902-gniazdo-usb-i-odtwarzanie-mp3-przez-radio/

pzdr

z góry dzięki

Nie bardzo rozumiem poco Ci zmieniarka na 6 płyt jak masz w podłokietniku gniazdo USB ?

( ja ubolewam, ze stare radio, to właśnie ze zmieniarką na 6 płyt nie ma portu USB )

nagrywasz sobie muzykę jaką tylko chcesz na pendrive np ze strony www.chomikuj.pl i masz po problemie

na początku trochę jest zachodu, ale jak się nauczysz zgrywać to piekna sprawa i koszt zakupu płyt CD odpada ;)

no chyba, że lubisz tylko płyty CD...

to wówczas jedyne co mi przychodzi do głowy co możesz zrobić to zamiana z kimś kto ma stare radio ze zmieniarką na 6 płyt, a chciałby mieć nowe radio z USB lub kupić drugie radio

( stary model ze zmieniarką na allegro ) koszt około 400-500 PLN, są nowiutkie egzemplarze nawet jeszcze nie używane z QQ po FL ( informacja potwierdzona sprawdzałem )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...