MisilYE Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ten wyłącznik na dole pierwszy z prawej to od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek89 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Witam. Czy ktoś ma takie lampy? Jak to świeci ? Czy pasują do j10 ? Może ktoś wie gdzie znaleźć tylne lampy LED lub lusterka z kierunkiem do J10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Kiedyś o lusterkach ktoś wspominał w "akcesoriach" że były u chińczyka ale ja nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ja też nic nie znalazłem. Jakoś tak lubię takie gadżety, i lubię jak mam inny samochód jak inni. Ale Qashqai to ciężki temat bo nic do niego nie ma. Ale cóż nie można mieć wszystkiego jak w przypadku SZMELCVAGENA he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Że nic to już nie mów . Napisz co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 20 godzin temu, Sprinter6 napisał: Ale Qashqai to ciężki temat bo nic do niego nie ma Na aliexpress jest sporo gadżetów do QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Z aliexpres to mam prawie wszystko . Rury po bokach, przelot 3", i powiem że mimo że diesel to fajnie mruczy. Kolo 20 itd. Brakuje mi tylko lusterek i lamp. W sumie to już rozmawiam z firmą jutra zrobi mi z przodu lampy. Mają przysłać mi parę projektów po świętach. Lampy mają być podobne do tych z alibaby, tzn. Światła do jazdy dziennej mają być podobne, do tego soczewki bi-led i pływający kierunkowskaz , jak dojdą projekty to wrzucę tu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 34 minuty temu, Sprinter6 napisał: Z aliexpres to mam prawie wszystko . Rury po bokach, przelot 3", i powiem że mimo że diesel to fajnie mruczy. Kolo 20 itd. Brakuje mi tylko lusterek i lamp. W sumie to już rozmawiam z firmą jutra zrobi mi z przodu lampy. Mają przysłać mi parę projektów po świętach. Lampy mają być podobne do tych z alibaby, tzn. Światła do jazdy dziennej mają być podobne, do tego soczewki bi-led i pływający kierunkowskaz , jak dojdą projekty to wrzucę tu. Pozdrawiam a co z homologacją przeglądy na stacji a także problemy przy jakimkolwiek wypadku, szkoda kasy i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Kurczę twierdzą że to w pełni legalne. Mają odpowiednią wiedzę, uprawnienia i homologację . Ze niby regulują wszystko na odpowiednim urządzeniu i pytali czy w tej chwili mam xenony bo potrzeba samo poziomowania lamp. Ale słuszna uwaga. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 8 godzin temu, Sprinter6 napisał: Kurczę twierdzą że to w pełni legalne. Mają odpowiednią wiedzę, uprawnienia i homologację . Ze niby regulują wszystko na odpowiednim urządzeniu i pytali czy w tej chwili mam xenony bo potrzeba samo poziomowania lamp. Ale słuszna uwaga. Dziękuję To nie oni poniosą konsekwencje tylko właściciel kierujący samochodem wątpię czy mają homologację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 godziny temu, agit11 napisał: To nie oni poniosą konsekwencje tylko właściciel kierujący samochodem wątpię czy mają homologację. Dokładnie! Ponad wszelka wątpliwość homologacji to nie ma.Konsekwencje ponosi w 100% uzytkownik auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Wiec bi-led zrezygnuje. Ale na przerobienie kierunkowskazów i położenie światła do jazdy dziennej to chyba już nie trzeba homologacji? A jak wygląda sytuacja z tylnymi światłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jak kierunkowskaz wstawisz w lusterko to chyba musisz usunąć z błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter6 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Tak dokładnie tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dokładnie. Z boku może być tylko jeden kierunkowskaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof118 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 czy ma ktoś może taki gryl w swoim qq https://pl.aliexpress.com/item/32843673332.html?spm=a2g0o.cart.0.0.52fd3c00vhZnEN&mp=1 wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizoo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Montował ktoś z was Felgi 18x8J ET 43 lub szersze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdm606 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witam, czy ktoś orientuje się gdzie znajdę jakieś ciekawe grille do wersji przedlift 2009 roku? Na allegro jedynie zamienniki orgyinału. Czy ktoś widział takie rzeczy poza AliExpress gdzie cenowo po 1000zł wychodzi za takie bajery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiorX Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Mój Instagram z przeróbkami https://instagram.com/nissan_qashqai_gt?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi