rulid Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja w nim trzymam pilota od bramy idealnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja w nim trzymam pilota od bramy idealnie pasuje Idealne miejsce na większość modeli telefonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dodatki do wnętrza QQ, Myślałem żeby kupić drugi zestaw plastików konsoli centralnej i polakierować na srebrno ale wiedzę że efekt będzie słaby Za bardzo odcina się radio i panel wentylacji. Niech lepiej zostanie jak fabryka zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Myślałem żeby kupić drugi zestaw plastików konsoli centralnej i polakierować na srebrno ale wiedzę że efekt będzie słaby Zgodze się z Tobą, efekt słaby a nawet badziewiasty. Zaciekawił mnie natomiast srebrny pas naklejany na schowek i dalej pod kierownicą. Może ożywiłby troszkę czarny dół deski rozdzielczej nawiązując jednocześnie do srebrnych elementów jakie mamy fabrycznie wpasowane w drzwiach i kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgodze się z Tobą, efekt słaby a nawet badziewiasty. Zaciekawił mnie natomiast srebrny pas naklejany na schowek i dalej pod kierownicą. Może ożywiłby troszkę czarny dół deski rozdzielczej nawiązując jednocześnie do srebrnych elementów jakie mamy fabrycznie wpasowane w drzwiach i kierownicy. Widać mamy podobny gust. Ciekawe czy srebrny jest taki jak fabryczne elementy. Można toto kupić na ebay-u. Trzeba pisać list do św. Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Widać mamy podobny gust. Ciekawe czy srebrny jest taki jak fabryczne elementy. Można toto kupić na ebay-u. Trzeba pisać list do św. Mikołaja. No to pisze ten list do Ciebie na PW Jak znalazłeś to na e-bay to podeśliś proszę link to aukcji ... zawsze można podpytać sprzedającego o kolor, jak nie kosztują fortuny to zamontowac lub tez nie kiedy będzie kolor całkiem inny. Edytowane 28 Listopada 2010 przez dubik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) jeszcze kilka dodatków do QQ Edytowane 22 Stycznia 2011 przez tomi-ei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No to pisze ten list do Ciebie na PW Jak znalazłeś to na e-bay to podeśliś proszę link to aukcji ... zawsze można podpytać sprzedającego o kolor, jak nie kosztują fortuny to zamontowac lub tez nie kiedy będzie kolor całkiem inny. Proszę bardzo: http://cgi.ebay.pl/Prewoodec-Cockpit-Dekor-Nissan-Qashqai-01-2007-/360222048081?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53dee83f51 sporo kolorów, szkoda że zdjęcie z drewnem a nie z aluminium. ok. 350 zł - nie mało za trzy naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ciekawy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ciekawy kolor Srebrny miejski. Przynajmniej tak wyglądał srebrny miejski, kiedy ja zamawiałem auto w 2007 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Srebrny miejski. Przynajmniej tak wyglądał srebrny miejski, kiedy ja zamawiałem auto w 2007 roku Wygląda trochę jak biała perła, wydaje mi się, że został jednak cały pomalowany pod tuning, a kolor nie jest z palety nissana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SERU Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) coś dla oka Edytowane 30 Listopada 2010 przez SERU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 coś dla zwolenników chrom dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SERU Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dodatkowe napisy dla QQ dostępne na eBay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Chrom dodatki cd... Edytowane 22 Stycznia 2011 przez tomi-ei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SERU Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Fajne rozwiązanie dla DVD w QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ciekawy QQ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Migacze LED w obudowach lusterek. Aukcja obudów lusterek z migaczami Aukcja pewnie niedługo się zakończy, koszty to 300 zł za obudowy, wysyłka koło 60 zł, do tego malowanie pewnie z 200 zł za sztukę. Dodaję fotkę: Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Synkro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Trochę profesionalnego tuningu i QQ ( a właściwie Dualis ) w skali szkoda tylko, że nie ma dostępnego QQ po FL... Edytowane 15 Grudnia 2010 przez tomi-ei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjdwatrzy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Monitory Qashqai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Zabezpieczenie chłodnicy w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zabezpieczenie chłodnicy w taki sposób. Wygląda trochę sztucznie, jak doklejone, ale źle spasowane. Może kwestia wykonania albo zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wygląda trochę sztucznie, jak doklejone, ale źle spasowane. Może kwestia wykonania albo zdjęcia. ale pomysł dobry tylko siatka czarna przymocowana od wewnętrznej strony zderzaka i zabezpieczenie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) ale pomysł dobry tylko siatka czarna przymocowana od wewnętrznej strony zderzaka i zabezpieczenie super Coś w tym rodzaju? Edytowane 10 Lutego 2011 przez wegit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Coś w tym rodzaju? o tym dokładnie myślałem i rozmyślałem od początku jak tylko pojawił się w którymś wątku ten problem dzięki a to u Ciebie w Qashqai'u jest zamontowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi