luc123456 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Na lewym siedzeniu drugiego rzędu jest pętelka z szerokiej gumy. Za żadne skarby nie mogę wymyślić dla niej zastosowania. Co autor mógł mieć na myśli? Jak ktoś wie to błagam o oświecenie. Zdjęcie poniżej. Może to żart jakiegoś zgrywusa w Sunderland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar3ko Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A nie jest to może jakieś mocowanie, pod jakiś typ fotelika dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Na lewym siedzeniu drugiego rzędu jest pętelka z szerokiej gumy. Za żadne skarby nie mogę wymyślić dla niej zastosowania. Co autor mógł mieć na myśli? Jak ktoś wie to błagam o oświecenie. Zdjęcie poniżej. Może to żart jakiegoś zgrywusa w Sunderland? Nie żart gumki służą do przymocowania zaczepu od pasa na każdym z foteli żeby były pod ręką dla pasażerów u siebie miałem od razu tak zaczepione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie żart gumki służą do przymocowania zaczepu od pasa na każdym z foteli żeby były pod ręką dla pasażerów u siebie miałem od razu tak zaczepione. Tyle że do tej nie sięgają zaczepy. Może przyszyli w niewłaściwym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Trochę mnie zmylił tytuł tego wątku. Myślałem, że będzie o czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Trochę mnie zmylił tytuł tego wątku. Myślałem, że będzie o czymś innym. Tylko, czy kanapa wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tyle że do tej nie sięgają zaczepy. Może przyszyli w niewłaściwym miejscu? Jest we właściwym miejscu trochę się naciąga(bez podtekstów ),jutro zrobię zdjęcie i umieszczę. Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eli Gamazin Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Heh też miałem z 15 minut zagwostki, ale nie żartujcie sobie ze starszego człowieka. Ta "gumka " pełni ważną funkcję. Mocniejsze pociągniecie za nią zwalnia blokadę składania środkowego siedzenia. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek abdi Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Heh też miałem z 15 minut zagwostki, ale nie żartujcie sobie ze starszego człowieka. Ta "gumka " pełni ważną funkcję. Mocniejsze pociągniecie za nią zwalnia blokadę składania środkowego siedzenia. I tyle. No i jak tu nie żartować? Raz, że koledzy już zdążyli wyjaśnić sprawę(zamieszczając nawet poglądowe zdjęcia), a dwa - kolega luc123456 pytał o gumkę na siedzeniu, a nie materiałowy pasek wystający z mocowania oparcia, służący właśnie do składania siedzeń (i o którym piszesz ty) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Trochę mnie zmylił tytuł tego wątku. Myślałem, że będzie o czymś innym. Ja z kolei czytając tytuł wątku pomyślałem ... takie duże chłopaki a nie wiedzą do czego i co z gumką zrobić ... tym bardziej na tylnim siedzeniu z gwiazdami widzianymi przez szklany dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Faktycznie można w gumkę wsadzić zapięcie pasa bezpieczeństwa ale chyba tylko po to żeby było super bezpiecznie ))) Sensu użytkowego nie widzę. Zyskamy tylko to że pasażer usiądzie na zapięciu i będzie musiał je wyciągać i z pętelki i z pod siebie. Widok we wstecznym lusterku będzie zabawny, zwłaszcza jak pasażer duży. Może o to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) ...Sensu użytkowego nie widzę.. Sens jest, w innych autach gniazdo pasa bywa sztywne, co ułatwia wsadzenie zapiecia pasa. Tutaj odpowiednie wsadzenie gniazda pasa do gumki ułatwia zapiecie pasa. Można to zrobić jedną ręką. Podteksty zostawiam tym z wybujałą wyobraźnią. Edytowane 20 Listopada 2010 przez sceptyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi