Gość pawel1978wawa Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W takim razie jaką byś polecił instalacje do tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 LPGTECH 314, Hanna, NIKO SMC (przerobiony), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W takim razie może jeszcze polecisz mi jakiś warsztat gdzie to zamontuje i ile to może kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Widzisz, problem polega na tym, że nie wiem, czy ktoś Ci to zamontuje, TECH to raczej nowy sterownik na rynku, dość szybko rozwijający sie, (jeżeli będziesz miał możliwość to upieraj się przy nim, ma bardzo dobry automat do strojenia i jeżeli tylko montaż będzie gitt to auto będzie śmigać bez problemów) Hanna to akurat nie powinno być problemu ale NIKO SMC to jest reduktor, który nie występuje w zestawach, a do tego trzeba by było go dłubnąć, choć i bez tego będzie dobrze działał. Zazwyczaj gazmeni montują to co dostają w KIT-ach, pojeździj po warsztatach i popytaj co chcą włożyć, ważne aby zdjęli kolektor do wiercenia, a dlaczego to widać na zdjęciu. Jak znajdę to podam Ci warsztat do którego nie należy jechać, po tym co zobaczyłem w swoim nowym nabytku. Ja zarabiam w inny sposób a gaz dla mnie to dobra zabawa, jak dla kogoś innego elektronika czy rybki, sam poprawiałem swoje auta po standardowym montażu Panów gazowników, kupując oddzielnie to co jest do nich odpowiednie, dlatego patrzył bym na moje propozycje z przymrużeniem oka gdzieś jest nawet mój temat o podobnym silniku i zmianie całej instalacji, STAG300ISA, hanna, ZAVOLI to powinno być osiągalne w standardzie nie jedź do MD AUTO-GAZ ul. Łukowska lub Mrówcza, to Oni montowali Diego do mojej Odyy no i dramat, że właściciel to odebrał to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliomys Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, Trochę czasu upłyneło, ale chciałbym odgrzac temat. Na forach jest trochę informacji o instalacjach gazowych do Nissana X-traila 2.0 QR20DE (1998cm3), ale są one przeważnie sprzed kliku lat. Technologia idzie do przodu stąd moje pytanie czy mógłby mi ktos polecic dobry zestaw instalacji gazowej do tego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tech raczej sie sprawdził do tego barakudy i shark albo inny reduktor raczej tam szału nie ma ważne strojenie i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi