^^ehhh^^ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ale właśnie gdzieś chyba użytkownik Ehh to posegregował na kolejno spalanie: 1.6; 2.0; 1.5dci i 2.0 dci tylko nie wiem czy mi się to śniło czy jak ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71081-prawdziwe-osiagi-qq-i-qq2/ sen czy jawa:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sen czy jawa:) To przechodzę tam, ale jakoś tam mało popularny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dawno nikt tu nie pisał ale zapytam . Jak się kasuje średnie spałanie , tak aby nie skasować innych rzeczy.. bo nie chcę przez przypadek skasować sobie serwisu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 przytrzymujesz wciśnięty przycisk I na kierze lub przy zegarach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantes13 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Już zaczaiłem ale nie zdążyłem usunąć czy edytować posta .. Ale dzięki za szybką reakcję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi