nnemrod Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Powiadasz ...nom ?: A co ma piernik do wiatraka i co w tym złego ? Edytowane 23 Grudnia 2011 przez nnemrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Powiadasz ...nom ?: A co ma piernik do wiatraka i co w tym złego ? Sorry już jest poprawiony, a ma tyle że się wiatrak może rozpierniczyc ... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystkim entuzjastom i wrogom Juke życzę spokojnych Świąt i bezawaryjnych przebiegów w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja również życzę Wszystkim Forumowiczom Rodzinnych, Spokojnych i Bezpiecznych Świąt oraz Wspaniałego 2012-ego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To i ja się dołączam do życzeń Ps. Juke o dziwo udało im się szybko wyszykować i dzisiaj przyjechał do domu - w sumie baaaaardzo fajny prezent na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Byłem 21.12 w serwisie na toruńskiej i widzialem jak "szykują" Juka do odbioru. Mechanik nie potrafił zdjąć osłony bagażnika - szarpał, szarpał aż wyszarpał kombinerkami (instrukcja demontażu jest naklejona na drzwiach). Mam nadzieję że to nie był twój żuczek. Mój Outlander tez tego dnia ucierpiał w serwisie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 ***Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku 2012*** ***Merry Christmas and Happy New Year 2012*** dla wszystkich Juke - maniakow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 U mnie po przeglądowym "uzupełnianiu płynów" zapomniano poprawnie założyć korek wlewu płynu do spryskiwaczy, no i po korku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Byłem 21.12 w serwisie na toruńskiej i widzialem jak "szykują" Juka do odbioru. Mechanik nie potrafił zdjąć osłony bagażnika - szarpał, szarpał aż wyszarpał kombinerkami (instrukcja demontażu jest naklejona na drzwiach). Mam nadzieję że to nie był twój żuczek. Mój Outlander tez tego dnia ucierpiał w serwisie pozdro Mojego akurat kupiłem w Nissan Odyssey na Góreczewskiej gdzie stał na placu (2010 rocznik ale ładny rabat dzięki temu ustrzeliłem) więc mam nadzieję, że to nie mój U mnie po przeglądowym "uzupełnianiu płynów" zapomniano poprawnie założyć korek wlewu płynu do spryskiwaczy, no i po korku.. A gdzie robiłeś przegląd? Ps. Mam takie pytanko czy u was na pokrywie silnika też zlazł tak lakier z napisu "Nissan" jak na fotce? Ps2. Też tak macie jak na drugiej fotce (zaznaczone strzałkami) jakby te rurki były taką taśmą zaklejone czy coś? Bo nie wiem czy to nie jakiś powód do niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 lakier na klapie jest u mnie OK, a taśmy są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Przegląd robiony w Centrum Motoryzacyjne Toruńska. P.S.1: Nic na razie nie odchodzi. P.S.2: Zabezpieczenia wyglądają u mnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Hmmm to przy wizycie w aso chyba im powiem o tym złażeniu lakieru bo nie powinno tak być w nowym aucie... Może to dlatego, że to 2010 rocznik (stał na placu nieużywany) ale to też nie powód... Aha i jeszcze pytanie do was, też macie taki zakres luzu na boki w lewarku, jak wrzucicie na bieg (tu na jedynce): http://www.youtube.com/watch?v=uAgEhQlY8Yk&feature=youtu.be ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam, u mnie lakier też zlazł, prawie dokładnie jak na zdjęciach. Napisz co załatwiłeś w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ja bym reklamował - no mercy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ja również będę reklamował raczej, no takie zejście lakieru to kpina troszkę... A jak macie z tym "luzem lewarka"? Pytanie do właścicieli żuków 1,6 Turbo z 6 biegową skrzynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) nie zastanawialem sie nad tym ... ale sprawdze i dam Ci znac Edytowane 29 Grudnia 2011 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam w styczniu odbieram mojego Juke:) mam pytanie do obecnych użytkowników: Czy przyda się w nim czujnik cofania?( parkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Jeszcze bardziej kamera chyba , że chcesz się rozpychać na parkingu. Z tyłu nic nie widać. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez nnemrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź Czujnik dostaję "gratis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 kamera jest lepsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Lepsza tyle tylko , że ta opcja sporo kosztuje. Lepszy rydz niż nic kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Otóż to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 nie zastanawialem sie nad tym ... ale sprawdze i dam Ci znac I jak? W ogóle zauważyłem coś takiego jeszcze, jak zmieniam biegi, np. z 3 na 4 i pociągnę lewarek to odskakuje tak 2 mm w kierunku trójki, niby nic wielkiego ale jeszcze takiego czegoś nie widziałem a nie jedno auto "ujeżdżałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 2 mm ? To straszne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afrowawa Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 2 mm ? To straszne ! No tak napisałem, może to jest z 0,5 cm bo jest to wyczuwalne, a jeszcze się z tym nie spotkałem dlatego się pytam posiadaczy 6 biegowej skrzyni czy też tak mają czy może jakaś wpadka Nissana Bo np. wcześniej ktoś wpominał, że fabryka zapomniała mu dokręcić plastików pod autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi