Baginek Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Oj no to troszkę... A myślałaś o np... http://allegro.pl/nissan-juke-nismo-1-6t-200km-4x4-2013r-gwarancja-i3617194146.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 OO ja cie kręce ale zaszalała z tym białym wszystko absolutnie wszystko białe noo ja bym tam czarne fele do tego dołożył ale jak tak obsesyjnie kochasz biały tez pięknie Noo too graty graty i jeszcze raz graty ehh ale marne spanie bedziesz miec w tym tygodniu. Mówie poważnie nie zaśniesz odliczamy dni nno to bez dzisiaj jeszcze 6 długich dni. Ale nie ma tego złego bo im później tym dzien krótszy Prezentuje się wyśmienicie gdyby nie te fele to bym pomyślał że moj Noo to kiedy jakis zlocik Krakowskich Juków + ew. qq Miał byc i na tym staneło GRATY GRATY ehh no nie powiem przebija troche mojego mam nadzieje że cie kiedyś przuważę w Krakowie noo bo tak szczeże too nie ma porównania zdjęcia a na żywo żywy Żuk Ps: ehh i znowu za dużo emotikonów no to wtakim razie pomnożcie x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dzieki Ja jestem zachwycona I już bym chciała coś pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 środek robi wrażenie wygląda "zajfanie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frantic_1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ewelineczka, genialne są te dodatki ... "NISMO" na kierownicy i podłokietniku. To żart oczywiście. A tak na prawdę, jestem zachwycony. Współczuję oczekiwania na pierwszą jazdę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ewelineczka !!! G R A T U L A C J E Panie i Panowie RESPEKT w czwartek na drodze !!! Nadchodzi super B I A Ł Y -Ż u C z E k !!! do zobaczenia na drodze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No będę na początku siała postrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 heh jak zobacze cie z chodnika na drodze pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ewelineczka G R A T U L A C J E !!!!!! piknie to wyglada brakuje mi jedynie jakiegoś ozdobnika srebnego z przodu moze nakładek na halogenu ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Maxxmen30 miało być chromowane wykończenie zderzaka przedniego,ale kolidowało z białymi nakładkami na światła przednie. Wiec moze zamiast bialych dac srebrne? Nie moge juz chyba zmienic bo zamontowali Edytowane 21 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wiesz ja bym na tą dolnia cześć dal coś na te halogeny obojętnie czy białe czy srebne nakładki aby złamac ta monotonie czarnego zobacz jak u mnie to w białym wyglada ja mam srebrne ale biale by tez wygladały fajnie choć widze ze masz srebrne nakładki na drzwiach to moim zdaniem srebrne by wygladały lepiej tym bardziej ze masz srebrne z tyłu na zderzaku................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Białe mam zamówione i chyba już je zamontowali... No mnie się właśnie podoba jak coś jest na tym zderzaku... Bo czarny do mnie nie przemawia Edytowane 21 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 no to spoko tyle ze do okoła masz srebrne dodatki to myslałem bardziej o srebrnych ringach ale białe tez przełamia ta monotonie czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nadia Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ewlelineczka, po prostu cukierek! Bardzo podoba mi sie srodek - na pewno drugiego takiego w Krk nie ma! Gratulacje! Szukam teraz sobie felgi na zime i chcialabym czerwone. Te z salonu maja chyba wieksza srednice niz potrzebuje. Moze ktos doradzi gdzie moge znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nadia dzięki Ty masz "17" więc te z salonu ci podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zawsze mozna dac do przemalowania orginalne.......... Mnie sie najbardziej podobaja siedzenia wygladaja na grubsze takie jak w NISMO. ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ewelineczka - Piękny ten Twój Żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) @ Ewelineczka Z początku do białego nie byłem przekonany, ale w Twojej wersji jest ok. W okolicach mojego miejsca zamieszkania pojawił się taki biały JUKE i wygląda bardzo elegancko. Jeździ nim kobieta (z początku myślałem że to Ty z przyszłości ale zszedłwszy na ziemię stwierdziłem, w duchu, że to jednak niezbyt prawdopodobne.) Biały to także śnieg... Biel ze swą boskością, czystością, niewinnością, oraz świeżością na Zachodzie, często jest utożsamiana z weselem. Inaczej na Wschodzie - z pogrzebem. Swoim podwójnym znaczeniem króluje również w Indiach, będąc oznaką zarówno świeżości, jak i śmierci. Natomiast, w kulturze japońskiej jest kojarzona z młodością i brakiem doświadczenia, a w afrykańskiej - traktowana, jako kolor demonów. Nie zagłębiając się w kolory i w ich znaczenia w różnych częściach świata.... Należy się napisać że będziesz miała fajne ładne autko.... pozdrawiam i gratuluję i życzę zadowolenia z dokonanego (dobrego uważam) wyboru. Moją opinię n/t kolorów znasz... czekam na kolejne foty.... Pozdrawiam, Designer Edytowane 21 Października 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ewlelineczka, po prostu cukierek! Bardzo podoba mi sie srodek - na pewno drugiego takiego w Krk nie ma! Gratulacje! Szukam teraz sobie felgi na zime i chcialabym czerwone. Te z salonu maja chyba wieksza srednice niz potrzebuje. Moze ktos doradzi gdzie moge znalezc? Nadia tylko wiesz no lepiej tam na zime mniejsze zamontowac 16 bo w zimie lepiej mieć troche wiecej tego ogómienia bo im elga mniejsza tym większy profil opony. Ja mam na przykład alu 16 kupione tam u nich po cenie z autem firmy ronal i tez się ładnie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nadia Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nadia tylko wiesz no lepiej tam na zime mniejsze zamontowac 16 bo w zimie lepiej mieć troche wiecej tego ogómienia bo im elga mniejsza tym większy profil opony. Ja mam na przykład alu 16 kupione tam u nich po cenie z autem firmy ronal i tez się ładnie prezentują Dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Witam Wszystkich, Jak Wiecie (bo to się stało dzięki Wam i Waszym głosom) moja fotka zajęła honorowe drugie miejsce w poprzedniej edycji konkursu fotograficznego "Mój Nissan".... poniżej zamieszczam prezent dla Was w postaci podrasowanej wersji fotki mojego JUKE'a z konkursu. Pozdrawiam Wszystkich, Designer Edytowane 21 Października 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Już jest w domku ;) Edytowane 26 Października 2013 przez ewelineczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 wygląda jak "pokazowy" model :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Ewelineczka - no to teraz nie ma wymowek, czekamy na wiecej zdjec Edytowane 26 Października 2013 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi