casius Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A to mój samochodzik. Na wycieczce w Swiss. 1,5 dCi Tekna+comfort 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usar Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Mój na autostradzie łyka spokojnie 12l na letnich, fakt obroty ma wysokie poza tym tak szerokie i ciężkie felgi strasznie odejmują żukowi siły. Jest znaczna różnica miedzy letnimi a oryginalnymi zimówkami, na oryginałach lata jak szalony Jeśli chodzi o spalanie to skłaniał bym się ku pierwszej teorii. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Usar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzuker Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam. Trzeba mieć dużo szczęścia aby wjeżdżając na parking spotkać drugiego Juke'a. A gdy jeszcze zaparkuje się obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Też się dołączę z parkowaniem .Popularność JUKE rośnie . Edytowane 22 Lipca 2014 przez clawis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam. Też się dołączę z parkowaniem .Popularność JUKE rośnie . Świetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam wszystkich. Jak wszyscy to wszyscy. Oto moja perełka: MODEL: Tekna + komfort + skóra [ skajka ], M-CVT 4x4 ROCZNIK: 2011 SILNIK: 1.6 190 KM PRZEBIEG: 34tys/km MODYFIKACJE: - Listwa stylizująca krawędzi drzwi tyłu nadwozia - Nakładka progu drzwi tyłu nadwozia - Chromowane nakładki lusterek - Chromowane ramki lamp przeciwmgielnych - Listewki ozdobne paneli bocznych chromowane - Nakładki ochronne progów iluminowane - przód i tył - Wykładzina bagażnika miękka - Przedni podłokietnik - Skóra - Hak odłączalny - Felgi letnie 20" RONAL z oponami 225/35 KUMHO - sprężyny EIBACH przód -35mm tył –25mm PLANY: zwiększenie mocy silnika proponuję jeszcze wymianę lamp pozycyjnych na te od wersji N-TEC (z czarnym środkiem) i będzie już "za***iście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzisiejsze spotkanie,oczywiście przypadkowe M-1 Czeladź ok.15.oo Czarny mój Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 uuu black and white spotkałaś się z niemieckim żukiem o ile się nie mylę Spojler fajny ale te orurowanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 uuu black and white spotkałaś się z niemieckim żukiem o ile się nie mylę Spojler fajny ale te orurowanie :/ Tak to niemiecki, czekałam chwilę na właściciela, ale niestety... a szkoda,bo takie międzynarodowe spotkanie raczej nie zdarza się często ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek56 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) A ja mam tak na co dzień. Obok parkuje kobieta. Pozdrawiam użytkowników żuczków. Edytowane 27 Października 2014 przez krzysiek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Gdyby nie te różne lusterka byłoby nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jeszcze nikt się nie pochwalił nową po lifcie czy tam 2 generacją? Aż dziwne Bo nawet w moich okolicach jeździ już czerwona po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jeszcze ja sie nie chwalilem swoim Jukiem. Pozdrowienia z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam to ja też się pochwale to mój zapracowany żuczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2015 przez ziuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Na dzisiejszą pogodę to w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravczoo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Jeszcze nikt się nie pochwalił nową po lifcie czy tam 2 generacją? Aż dziwne Bo nawet w moich okolicach jeździ już czerwona po lifcie.Proszę bardzo, mój "żuk", po lifcie Model: 2014 acenta Silnik: 1,2 dig-t 115km 6manual Przebieg: 4.500km Car audio: fabryczne Modyfikacje: personalizacja wewnętrzna, zewnętrzna, personalizowane felgi 18" Plany: póki co brak Edytowane 14 Marca 2015 przez kravczoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 I to mi się podoba ze ktoś bierze nie przeciętniaka z salonu tylko cos tam personalizuje pod siebie ze auto wychyla się z tłumu, u mnie tez pokazał się jeden nowy po za kolorem zółć czy pomarańcz to nic go nie wyróżnia ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kravczoo A co w środku zmieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravczoo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kravczoo A co w środku zmieniłeś? W środku personalizacja wnętrza w postaci białej konsoli centralnej, białych szwów na fotelach/kierownicy/daszku nad zegarkami i białe wstawki wnętrza (przy wylotach nawiewu przy drzwiach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Wstaw dla Ewelci foteczkę A żuczek boski Edytowane 14 Marca 2015 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravczoo Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Zrobię i wrzucę, jak skończę pobyt na zwolnieniu Dziękuję Edytowane 14 Marca 2015 przez kravczoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) to fajnie Edytowane 14 Marca 2015 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Proszę bardzo, mój "żuk", po lifcie Model: 2014 acenta Silnik: 1,2 dig-t 115km 6manual Przebieg: 4.500km Car audio: fabryczne Modyfikacje: personalizacja wewnętrzna, zewnętrzna, personalizowane felgi 18" Plany: póki co brak no i fajnie, lepiej te żuczki już wyglądają mam nadzieję że poprawili trochę jakość I dobrze że dali 6 skrzynię bo brakuję jej w starszych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jest inny i to jest fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi