kravczoo Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wstaw dla Ewelci foteczkę A żuczek boski Ciężko będzie ująć to na jednej fotce, ale proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Lubie biały ,mnie się podoba . Fajnego masz tego żuczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Po gratulować fajny żuczek rzuca sią w oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravczoo Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Dziękuję Wam za miłe słowa Edytowane 17 Marca 2015 przez kravczoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ładna bestia, świetnie dobrane kolory . Tylko szerokości i pełnego baku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Fotele dobrze trzymają? Wbija się w fotel? Czy znów tylko wyglądają a nie robią roboty? Jak oprzesz głowę o zagłówek to wbijają Ci się w plecy mocowania zagłówka? W starszych modelach tak było Dbaj o ten kolor w środku, to ładnie wygląda ale jest mało praktyczne, ktoś wejdzie walnie parasolką i już jest ubytek mowa tu o kobietach a jak Ci ktoś buta da na konsolę środkową z tyłu to łeb ukręć Edytowane 21 Marca 2015 przez Kincu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nowe zasady konkursowe na Nissana miesiąca marca chyba nie sprawdziły się. Konkurs nie jest nagłośniony - trudno go znaleść. Zgłoszen do konkursu było wyjatkowo mało. Oddanych głosów jak na lekarstwo. Myślę że trzeba wrócić do poprzednich zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nowe zasady konkursowe na Nissana miesiąca marca chyba nie sprawdziły się. Konkurs nie jest nagłośniony - trudno go znaleść. Zgłoszen do konkursu było wyjatkowo mało. Oddanych głosów jak na lekarstwo. Myślę że trzeba wrócić do poprzednich zasad. Patrząc na styczen i luty nie uważam że głosów było mało lub zgłoszeń. Tak to czasami bywa że raz jest więcej raz mniej,zobaczymy co przyniosą kolejne miesiące. Konkurs jest bardzo widoczny na stronie głównej,dodatkowo pojawiają się komunikaty na shoutbox'ie. Zasada jest prosta- wysłanie na maila propozycji z prostego powodu- aby nikt nie widział wcześniej jakie są propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam wszystkich posiadaczy Juke'ów! W lutym dołączyłem do tego zacnego grona Poprzednio mieliśmy Nissana Note 1.4, a od tego roku wspólnie z żoną jeździmy Żukiem 1.6 Acenta pozdrawiam, Szymon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nowe zasady konkursowe na Nissana miesiąca marca chyba nie sprawdziły się. Konkurs nie jest nagłośniony - trudno go znaleść. Zgłoszen do konkursu było wyjatkowo mało. Oddanych głosów jak na lekarstwo. Myślę że trzeba wrócić do poprzednich zasad. Kolego, zasady są te same, jak były w styczniu i w lutym. Nagłośnienie konkursu również jest takie jak i w poprzednich latach. Nie można kolego mieć za przeproszeniem "klapek na oczach" i otwierać w forum NKP, tylko i wyłącznie swój model samochodu /chodzi u ustawienie wyszukiwarki w ulubionych/. Strona główna Naszego forum też dużo wnosi. Mamy pikniki, opisy naszych hobby, podróży, tematy o dzieciach, o naszych zwierzątkach, rady i porady w innych dziedzinach niż Nissanki /możesz i dom ocieplić-bo takich fachowców też mamy i chętnie podpowiedzą-doradzą/. Po prostu ----- trzeba "chodzić" i często zaglądać na forum i na STRONĘ GŁÓWNĄ FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam wszystkich posiadaczy Juke'ów! W lutym dołączyłem do tego zacnego grona Poprzednio mieliśmy Nissana Note 1.4, a od tego roku wspólnie z żoną jeździmy Żukiem 1.6 Acenta pozdrawiam, Szymon. To ty się chyba pytałeś jakiś czas temu czy wybrać 1.2t czy 1.6 wolnossaka? Jeśli tak to według mnie dobry wybór z n/a na pewno więcej pociągnie niż doładowane 1.2 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie ja się pytałem ale też myślałem o silniku 1.2 - wybrałem jednak wersję wolnossącą, bo mam jednak jakieś większe (może niesłuszne) przekonanie co do trwałości. Poza tym był to ostatni przedliftingowy Juke w salonie - spodobał nam się kształt, kolor, dobre wyposażenie i przekonał nas właśnie silnik. Rozważaliśmy też Renault Captur - na pewno jest bardziej praktyczny, bliżej mu przestrzenią kabiny i schowkami do posiadanego wcześniej Note'a, jednak zniechęcił nas silnik 0.9 trzycylindrowy 90 KM ... Jeżdżąc Note'm zapakowanym w 3 lub 4 osoby i bagaż brakowało troche mocy przy 88 KM. W Juku 117 KM robi robotę - czy jedziemy w 2 czy w 4 osoby, nie ma zauważalnej różnicy w przyspieszaniu, nie brakuje mocy. Z tyłu mogłoby być więcej miejsca, no i bagażnik trochę większy, jednak przed zakupem sprawdziliśmy, czy wszystkie nasze bagaże się zmieszą - wszystko wchodzi elegancko po wyjęciu kuwety, miesci się nawet nasza lodówka turystyczna zamówiłem więc w salonie od razu gniazdko 12 V do bagażnika. Wydaje mi się, że mimo, że bagażnik jest mniejszy niż w Nocie, to jest jednak bardziej ustawny, po wyjęciu kuwety dużo się mieści i łatwiej jest go zapakować, ponieważ tylna półka podnosi się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ta kuweta też dużo pomaga w co dziennym użytkowaniu, jakieś badziewia na czarną godzinę gdzie w każdym samochodzie są normalnie w bagażniku w juku można schować w 2 dno. Przez co jest normalny pusty bagażnik, małe pierdoły nie latają na łukach a jak się robi zakupy to nie trzeba pamiętać o robieniu miejsca zanim się spakuję zakupy do bagażnika. 1.6 mimo że silnik jakiejś pewnie nowszej generacji to na pewno więcej pociągnie niż doładowane 1.2, wszystko przez ekonomię i ten zasrany downsizing. Pozdro i bezawaryjnego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravczoo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Fotele dobrze trzymają? Wbija się w fotel? Czy znów tylko wyglądają a nie robią roboty? Jak oprzesz głowę o zagłówek to wbijają Ci się w plecy mocowania zagłówka? W starszych modelach tak było Dbaj o ten kolor w środku, to ładnie wygląda ale jest mało praktyczne, ktoś wejdzie walnie parasolką i już jest ubytek mowa tu o kobietach a jak Ci ktoś buta da na konsolę środkową z tyłu to łeb ukręć fotele trzymają jako tako, nikt jeszcze nie latał po kabinie potwierdzam - mocowanie zagłówka, po oparciu mocniej głowy, wbija się w plecy w salonie reklamowali to jako 'aktywne zagłówki' jeśli chodzi o walnięcie parasolką i inne ubytki - jestem przewrażliwiony pod tym względem i każde takie uszkodzenie jest karane prędkim wysadzeniem pasażera, który do celu przemieszcza się na piechotę podobnie z butami i innymi rzeczami niszczącymi stylistykę wewnętrzną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 "heloł, heloł" Żuczki moje piękne i wyjątkowe.....Czekamy na Was w konkursie "Nissan miesiąca" Do 15 kwietnia można nadsyłać foto "edycja kwietniowa".... i analogicznie - do 15go dnia każdego m- ca na kolejne tury . Serdecznie zapraszamy do udziału http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99140-konkurs-fotograficzny-nissan-kwietnia-2015/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) CZEŚĆ DŻUKOWICZE!!! W KONKURSIE "NISSAN MIESIĄCA MAJA" BIERZE UDZIAŁ TYLKO JEDEN NASZ PRZEDSTAWICIEL, KTÓRY CZEKA NA NASZE GŁOSY. NAGRODĄ JEST UMIESZCZENIE JEGO ZDJĘCIA W KALENDARZU. DAJMY MU SZANSĘ WYGRANIA !!!! NIECH WSZYSCY ZOBACZĄ JAKIE PIĘKNE SĄ NASZE ŻUCZKI !!!!!!! http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99687-nissan-maja-g%C5%82osowanie/?do=findComment&comment=1053916 Edytowane 18 Maja 2015 przez ziuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicerk Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Witam, wreszcie kolejny Juke dołącza na forum Nie obyło się bez przygód w drodze powrotnej... 20 minut po wyjeździe z salonu na światłach Pani w Punto wjechała w tył nowego Nissana. Skończyło się na strachu i zadrapaniach lakieru. Nie przedłużając nowy śliczny Juke: MODEL: Juke Acenta 2015SILNIK: 1.2 DIG-T MODYFIKACJE: Pakiet stylizacji nadwozia oraz wnętrza w kolorze białymCAR-AUDIO: Nissan Connect 2.0AKCESORIA DODATKOWE: BrakPLANY: Aktualnie to hak plus bagażnik na dwa rowery plus podłokietnik do przodu. Edytowane 20 Maja 2015 przez Kicerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zapraszam tutaj http://forum.nissank...mki-iii-edycja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 MODEL: 2015 Nismo RS SILNIK: 1.6 DIG-T 214KM 4x4 CVT AKCESORIA DODATKOWE: owiewki szyb, listwy ozdobne na dolnej krawędzi drzwi, podłokietnikPLANY: jeździć bezproblemowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 MODEL: 2015 Nismo RS SILNIK: 1.6 DIG-T 214KM 4x4 CVT AKCESORIA DODATKOWE: owiewki szyb, listwy ozdobne na dolnej krawędzi drzwi, podłokietnik PLANY: jeździć bezproblemowo Auto super, ale owiewki nad szybami to moim skromnym zdaniem taki wiejski tuning... szpeci niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A jak dla mnie swietnie się zlewają - pięknie wygląda, czy to nowka salonowa ???? ile takie cudo $$$$ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Auto super, ale owiewki nad szybami to moim skromnym zdaniem taki wiejski tuning... szpeci niemiłosiernie... Mnie nie przeszkadzają - szczególnie, że te owiewki w ogóle nie stykają się z szybą jak takie wciskane w uszczelki. Zamontowane są dość solidnie - oprócz dwustronnej taśmy samoprzylepnej są jeszcze po dwa uchwyty montowane do ramy okna pod uszczelką: Przetłoczenia na owiewkach pokrywają się z tymi na ramach okien: Jedyne miejsce, które wygląda "dziwnie", to ta przednia krawędź: Bardziej rzucałyby się w oczy w jednym z dwóch pozostałych kolorów lakieru, przy czarnym nadwoziu wygląda to trochę bardziej dyskretnie. A jak dla mnie swietnie się zlewają - pięknie wygląda, czy to nowka salonowa ???? ile takie cudo $$$$ ???? Cennikowo Juke Nismo RS z manualem i napędem na przód kosztuje 108100, wersja 4x4 z CVT - 120100, ale to są ceny tylko teoretyczne , na otomoto dla przykładu jest sporo ofert dealerów z ciekawszymi cenami. Ja w sumie kupiłem Juke przypadkiem - szukałem niedużego auta z napędem na cztery koła i automatem, do którego będzie w stanie wygodnie wsiąść osoba po niedawnej poważnej operacji biodra. Przymiarki były robione do wielu aut - akurat w ofercie Nissana z crossoverów tylko Juke występuje z automatem i napędem na 4 koła równocześnie, a najbliższy salon miał ten egzemplarz na stanie, przymiarka wypadła pozytywnie no i tak jakoś wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mnie nie przeszkadzają - szczególnie, że te owiewki w ogóle nie stykają się z szybą jak takie wciskane w uszczelki. Zamontowane są dość solidnie - oprócz dwustronnej taśmy samoprzylepnej są jeszcze po dwa uchwyty montowane do ramy okna pod uszczelką: Przetłoczenia na owiewkach pokrywają się z tymi na ramach okien: Jedyne miejsce, które wygląda "dziwnie", to ta przednia krawędź: Bardziej rzucałyby się w oczy w jednym z dwóch pozostałych kolorów lakieru, przy czarnym nadwoziu wygląda to trochę bardziej dyskretnie. Cennikowo Juke Nismo RS z manualem i napędem na przód kosztuje 108100, wersja 4x4 z CVT - 120100, ale to są ceny tylko teoretyczne , na otomoto dla przykładu jest sporo ofert dealerów z ciekawszymi cenami. Ja w sumie kupiłem Juke przypadkiem - szukałem niedużego auta z napędem na cztery koła i automatem, do którego będzie w stanie wygodnie wsiąść osoba po niedawnej poważnej operacji biodra. Przymiarki były robione do wielu aut - akurat w ofercie Nissana z crossoverów tylko Juke występuje z automatem i napędem na 4 koła równocześnie, a najbliższy salon miał ten egzemplarz na stanie, przymiarka wypadła pozytywnie no i tak jakoś wyszło. Cześć. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje. Wyraziłem tylko swoje zdanie. Uważam, że Nismo ma już wyjątkowo bogate ospojlerowanie i ja bym nie założył listew dolnych na drzwi bo ma już bardzo fajne szarawe listwy dolne a już w ogóle owiewek. Auto jest szybkie z pewnością - idę o zakład, że będą ci niemiłosiernie szumiały przy prędkościach autostradowych. Ale gratuluję autka bo oczywiście jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax27 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pochwale się i swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ja bym nie założył listew dolnych na drzwi bo ma już bardzo fajne szarawe listwy dolne a już w ogóle owiewek. Owiewki mają dla mnie głównie aspekt praktyczny - miałem je w różnych autach, rezygnowałem tylko tam, gdzie jedyną opcją były owiewki wciskane w uszczelki szyb, bo uważam że to słabe rozwiązanie. Nismo RS wybrałem w sumie przypadkowo - szczerze mówiąc gdyby równocześnie dostepne było auto z AWD i CVT w wersji Tekna, to chyba bym wolał taką opcję - ale na takie auto trzeba było czekać ok. 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi