mexxmen30 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A ja dodam od siebie niech każdy kto ma JUKE uchyli okno przy nawet małym deszczu i powie ze mu nie kapie do srodka, takie owiewki to wybawienie sam się zastanawiam czy se nie kupic tylko czy do białego będą pasować, a co do hałasu to i tak w JUKE jest głosno wiec jeden szum więcej ................ Ile se cenia za takie owiewki bo za ramki halogenów zapłaciłem 340 zeta a nie chce kupować jakiegoś badziewia z ALLEDROGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No nie wiem. Ja w czasie deszczu zamykam szyby. Ale co kto lubi... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ile se cenia za takie owiewki bo za ramki halogenów zapłaciłem 340 zeta a nie chce kupować jakiegoś badziewia z ALLEDROGO. Niby "oficjalna" cena w ASO to jakieś 300 zł z groszami (nr H0800-1KA00), ale można spróbować np. tutaj: http://sklep.bemo-motors.pl/nissan/product_info.php?products_id=358 Przy jasnym lakierze rzucają się w oczy trochę bardziej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 No nie zbyt się to komponuje do białego .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Edytowane 20 Września 2015 przez mareckiX360 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 jaka świeżynka Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Wygląda wręcz pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 IMG_2888 hi res day p.jpg Biały to chyba najlepszy kolor dla tego nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Biały to chyba najlepszy kolor dla tego nadwozia. też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Bo nie widziałeś czarnego :D :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuka Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Bo nie widziałeś czarnego :D :D . Albo brązowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Bo nie widziałeś czarnego :D :D . Czarnego codziennie w garażu widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Brązowego to zazdroszczę.Też mi się marzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Bo nie widziałeś czarnego :D :D . Moja pierwsza jazda probna byla czarnym , wg mnie bialy bardziej przyciaga uwage i jest optycznie masywniejszy .Czarny wydaje sie mniejszy ? Widzieliscie zoltego ? Tez ciekawie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Moja pierwsza jazda probna byla czarnym , wg mnie bialy bardziej przyciaga uwage i jest optycznie masywniejszy .Czarny wydaje sie mniejszy ? Widzieliscie zoltego ? Tez ciekawie sie prezentuje mam podbneodczucia - przy czarnym wygubjają się przetłoczenia, na białym są bardziej wyeksponowane. Zamierzałem kupić czarnego - stanęło jednak na bialym z tych właśnie powodów. Brązowego nie widziałem, srebrny jest jakiś taki szarostalowy bardziej niż srebrny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Biały za to raczej kobiecy i ............niemęski ,ale o gustach się nie dyskutuje :thumbsup: :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja widziałem na ulicy żółtego i zachorowałem.. wcześniej Żuk mi się nie podobał, a teraz chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Kilka fotek mojego JUKE'a jeszcze przed planowanymi modyfikacjami Edytowane 30 Listopada 2015 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jest ktoś chętny aby jego Juke'a zaprezentować na naszej klubowej stronie na Fb? max 4 zdjęcia - publikujemy nick , tablice zasłaniamy i stemplujemy każde foto logo NissanKlub.pl Jeśli ktoś , coś - zapraszam na PW --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jeden termin już "zaklepany" Ktoś jeszcze? __________________________________________________________________________________-- 19.02.2016 TEMAT NIEAKTUALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarB Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Melduje się nowy użytkownik Żuka Oto i on... Żuk oczywiście, a nie użytkownik Edytowane 25 Listopada 2016 przez MarB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamz5jeep Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 To ja dam troche od siebie 2016 cvt 1.6 benzyna pakiet w srodku (red california) i co dziwne (nie podgrzewana przednia szyba i lusterka) ??? ZDJECIA W HDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 HDR zrobiło swoje Juke sam w sobie jest powalający... ale foty w tej technice są meeega! przynajmniej mi się podobają...a może to Juke mi się podoba? Nie wiem ) tak czy siak - fajne masz wozidło! Zadowolenia i bezawaryjności. p.s. Może w grudniowej edycji konkursu startniesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam nowych oby służyły. zdjęcia HDR fajne - przydały by się większe fele bo te chyba to 16 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamz5jeep Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 HDR zrobiło swoje Juke sam w sobie jest powalający... ale foty w tej technice są meeega! przynajmniej mi się podobają...a może to Juke mi się podoba? Nie wiem ) tak czy siak - fajne masz wozidło! Zadowolenia i bezawaryjności. p.s. Może w grudniowej edycji konkursu startniesz? HDR zrobiło swoje Juke sam w sobie jest powalający... ale foty w tej technice są meeega! przynajmniej mi się podobają...a może to Juke mi się podoba? Nie wiem ) tak czy siak - fajne masz wozidło! Zadowolenia i bezawaryjności. p.s. Może w grudniowej edycji konkursu startniesz? Witam dzieki dzieki, wozidlo jak kazde inne na tej stronie kazdy kupuje to na co ma ochote lub srodki wystarczaja .Jasne bylo by milo stanac do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozmaryna Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam .Nowy nabytek mojej żony. Pozdrawiam. Wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi