zivi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Część.Dziękuję za odpowiedź.W moim serwisie nie mają doświadczenia w zakładaniu spojlera więc choć to trochę dalej to jednak przejade się do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 W którym to, w Zielonej G czy Legnicy? Tam gdzie zakładałem widziałem przypadkiem że chyba jakaś pracownica ma też w srebrnym Juke'u dołożony, tak więc tutaj u mnie na pewno zakładali dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zivi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Pomimo tego że mam bliżej do zielonej góry to auta serwisuje w Legnicy i Lubinie.Mam źle doświadczenia z Zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baryła Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A gdzie serwisujesz w Lubinie.Podaj gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A gdzie serwisujesz w Lubinie.Podaj gdzie. Pewnie chodzi o inne auto niż Nissan - z Lubina najbliżej jest do serwisu w Rzeszotarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zivi Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Tak masz rację w Lubinie serwijuje toyote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroosee Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Hej! Mam do Was pytanie ) Czy ktoś z Was nakładał w swoim Juku powłokę ceramiczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Cześć. Pytasz bo chcesz nałożyć czy coś zareklamować i zniknąć? Powłoka ceramiczna czy kwarcowa nie szkodzi lakierowi samochodowemu więc takie spa to tylko na "+" dla Twojego auta.. Nie ma się co zastanawiać tylko odwiedzić jaką dobrą autokosmetykę i w zależności od zasobów portfela zainwestować w coś dobrego. Ja czasami samemu nakładam sobie różne powłoki na nowo kupione auta tak więc, jeśli masz kilka godzin wolnego i trochę umiejętności możesz kupić za ułamek ceny te same specyfiki/kosmetyki i zrobić sobie samochodzik na błysk wraz z ochroną lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroosee Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Pytam bo kupiłem juka kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zebu A mógłbyś coś więcej na temat samodzielnego działania? Jakieś linki albo opis. Myślę że kilka osób byłoby wdzięcznych. W tym ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy ktoś z Was nakładał w swoim Juku powłokę ceramiczna? Odpowiadając konkretnie na zadane pytanie: tak. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71438-akcesoria-w-waszych-jukeach/page-10?do=findComment&comment=1117917 Ale co dokładnie chciałbyś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Lubie dbać o swoje auta lecz nie jestem aż tak pozytywnie "zwichrowany" tak jak ludzie na forum kosmetykaaut, ale tam duuużo wiedzy można zassać o specyfikach do naszych samochodów. Ja korzystam z Polskiej firmy 4nano. Mają swoją stronę i swój sklep w internecie. Nie chcę się rozdrabniać i opisywać tego samego co jest szczegółowo tam opisane. Ja korzystałem dotychczas ze specyfiku o nazwie 4nano lack protect 3d (nie ma już go w sprzedaży), aktualnie istnieje coś takiego [ciach] ale tak jak widać w ich sklepie, mają dużo różności nie tylko do lakieru, tak więc, ile ma się w portfelu, tyle ma się na swojej półce z kosmetykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Lubie dbać o swoje auta lecz nie jestem aż tak pozytywnie "zwichrowany" tak jak ludzie na forum kosmetykaaut, ale tam duuużo wiedzy można zassać o specyfikach do naszych samochodów. Ja korzystam z Polskiej firmy 4nano. Mają swoją stronę i swój sklep w internecie. Nie chcę się rozdrabniać i opisywać tego samego co jest szczegółowo tam opisane. Ja korzystałem dotychczas ze specyfiku o nazwie 4nano lack protect 3d (nie ma już go w sprzedaży), aktualnie istnieje coś takiego [ciach] ale tak jak widać w ich sklepie, mają dużo różności nie tylko do lakieru, tak więc, ile ma się w portfelu, tyle ma się na swojej półce z kosmetykami Dzięki. O to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Lubie dbać o swoje auta lecz nie jestem aż tak pozytywnie "zwichrowany" tak jak ludzie na forum kosmetykaaut, ale tam duuużo wiedzy można zassać o specyfikach do naszych samochodów. Nałożenie powłoki kwarcowej to w sumie względnie prosta sprawa, można przy okazji zabezpieczyć sobie felgi (również od środka) itd. - jak się ma garaż i możliwość odstawienia auta na parę dni, to się można pobawić. Największy kłopot jest moim zdaniem z korektą lakieru, bo tutaj pomocne jest odpowiednie oświetlenie i nieodzowna pewna wprawa, żeby nie pogorszyć sytuacji. https://www.youtube.com/watch?v=L4Sj2I5WM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgadzam się! Korektę lakieru to sobie mogę zrobić pastą TEMPO gdy ściągam jakąś naklejkę czy emblemat z samochodu, a gdy trzeba zrobić całkowitą polerkę auta to oczywiście oddaję profesjonalistom, bo wiem że ułamek sekundy za długo lub za mocno i kończy się tak jak na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 No to... Się chwalę. Tu przed odbiorem od dealera. 1,6 /117 cvt n-connecta + kam 180' A tak przy okazji :trwa głosowanie na Nissan lutego. Mój żuczek jest na dole. Cichutko proszę o głosiki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leciutki Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 MODEL : 2015 , Nissan Juke Nismo RS FWD SILNIK : 1.6 218 KM MODYFIKACJE : Usunięte wszystko z tłumika końcowego , zmienione felgi z 18 na 19 cali. CAR-AUDIO : Seryjne radio z navi i kamerami 360. 4 głośniki + 2 gwizdki w serii. Głośniki w drzwiach wymienione na JBL STAGE 3 AKCESORIA DODATKOWE : Dołożenie podłokietnika. PLANY : Na ten moment chyba tylko zmiana tarcz i klocków hamulcowych oraz zmiana radia na troszkę większe. Ogólnie Nissan super auto. Kupiony od pierwszego właściciela z przebiegiem 40 Tys kilometrów. Na dzień dzisiejszy 55 tys na liczniku. Mieszkam i żyje w Niemczech i to tutaj głównie użytkuje auto. Na urlopy jeżdżę do Polski. Średnia roczna przebiegu to 25-30 tys kilometrów. Wcześniej miałem wiele aut , ale to Nissan mnie do siebie przekonał. Chciałem spróbować Japońskiej motoryzacji. Przesiadłem się z golfa 7 GTD z 2015 roku , w którym przy 200 tys pękł blok. Das auto .... Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudek Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 A oto mój Juke... Motor 1.6 dgit 190km. Fabrycznie oklejony folią czarny mat. Pod spodem oczywiście oryginalny kolor czarny metalik, m. in. oryginalne dodatki typu welurowe i gumowe dywaniki, podświetlane progi, nakładki na halogeny i lusterka, itp.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trex99 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) Juke 2022 na felgach 19" Malowalem zaciski hamulcowe na czerwono ale nie mam zdjec Albo mi się wydaje albo to auto takie raczej dla kobiety?? Edytowane 19 Listopada 2022 przez Trex99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Jeśli Tobie się podoba to jest to auto dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trex99 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) Auto mojej żony, ale mi tez sie podoba i to mnie martwi ? Edytowane 19 Listopada 2022 przez Trex99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 2 godziny temu, Trex99 napisał: Auto mojej żony, ale mi tez sie podoba i to mnie martwi ? Ale że co ...? Żona Ci się przestaje podobać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 20 minut temu, MisilYE napisał: Ale że co ...? Żona Ci się przestaje podobać ? Gdyby tak było i lubował się w starszych modelach, to mogę się z nim zamienić. Model 58, turbo już zaczyna szwankować, ale nadal na chodzie ... i oszczędna w eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trex99 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 dobrze jest zamontować osłony chłodnicy te 3 otwory lubią tam kamyczki wlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi