andrzej6411 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Unikaj aut sprowadzanych. To najczęściej auta po dzwonie, zrobione po taniości na handel. Skoro handlarz sprzedaje zetkę z 2011 roku za 89k to za ile sam ją kupił? Ja przestałem wierzyć w okazje jak szukałem 370z dla siebie bo o mało nie kupiłem zetki z Niemiec, której ktoś zapomniał wstawić poduszki podczas naprawy po wypadku Sprzedający był na tyle sprytny, że wymieniał całe elementy tak że czujnik lakieru nic nie wykazywał. Wyszło dopiero na komputerze w ASO. Ostatecznie kupiłem 370z od pierwszego właściciela z polskiego salonu i jestem zadowolony. Tobie polecam to samo, bo 10k które oszczędzisz i tak oddasz w późniejszych naprawach. Popieram w 100% kolegę , 2 lata szukania bezwypadkowego 350z na +45 sztuk tylko 2 to bezwypadkowe salon Pl , reszta to zlepy. Ale jak widzę na alledrogo masz 2 auta wydaje się godne zaufania w granicach $ przeznaczonych na zakup samochodu, może warto je sprawdzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Popieram w 100% kolegę , 2 lata szukania bezwypadkowego 350z na +45 sztuk tylko 2 to bezwypadkowe salon Pl , reszta to zlepy. Ale jak widzę na alledrogo masz 2 auta wydaje się godne zaufania w granicach $ przeznaczonych na zakup samochodu, może warto je sprawdzic. Utwierdziłem sam siebie + Wy Panowie, nie będę zwarać na takie uwagi. Dziękuję. Masz na mysli te: http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-pack1-aut-331km-salon-pl-bezwypadkowy-3-ID4pbN5Z.html http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-my-2013-po-lifcie-od-reki-ID4p8zbZ.html(pierwsza rejestracja styczeń 2015 i już sprzedaż ? i co to za "radio" ? ) Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez GaLaZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 dobrze że tanieją bo chce sobie takiego kupić w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 pewnie jeździł właściciel serwisu jako "testowe" a teraz zarejestrowali pod sprzedaż -czy jakkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie myślałem o szarym, był już opisywany teraz też mi wpadło do głowy kilka uwag na jego temat drugiego miałem na myśli tego http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-nissan-z370-black-edition-automat-ID6y3J1H.html#89dec66d97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zajdę sprawdzić tego. A przy okazji, znacie Panowie może ten egzemplarz z Katowic ? Produkcja 2009, rejestracja 2011... http://olx.pl/oferta/nissan-370-z-370z-polski-salon-prywatnie-1-rej-2011-rok-CID5-ID9PMs3.html#59a98accbf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki89 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tamten z linka Andrzeja jeśli się nie mylę to został oddany w rozliczeniu podczas zakupu GTR'a Nismo. Jeśli to ta sama 370tka to wg mnie jest warta uwagi. Zapytaj się o komplet oryginalnych felg. Na pewno miał 2 komplety gdy wystawiał prywatnie samochód na sprzedaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzięki ! będę ogladąć. A jeszcze, że tak zapytam to gość w opisie tego z Katowic napisal: "Sprzedaję ponieważ chcę zakupić inny pojazd o tylnym napędzie dużym silniku i bez doładowania." czy mi się wydaje czy przeciez silnik nie jest uturbiony i z tego co wiem mozna było ewentualnie dokupić pakiet turbo... Poprawiłbym mnie ktoś bardziej rozeznany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Znam wł. i zete z Katowic mogę polecić z czystym sumieniem. Na pewno nie jest uturbiona źle zrozumiałeś. Z tego co słyszałem to już ponoć ma kupca kwestia powrotu z majówki. Edytowane 2 Maja 2015 przez ADIX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Znam wł. i zete z Katowic mogę polecić z czystym sumieniem. Na pewno nie jest uturbiona źle zrozumiałeś. Dziwnie w takim razie właściciel napisał no nic będę się tam wybierać, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOOx Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Auto z Katowic to mój pojazd. Sprzedaję ponieważ marzy mi się ostatnie prawdziwe M3 V8 bez doładowania. Wcześniej miałem pare aut tego typu RWD bez doładowania. (RX-8 350Z S2000 LEXUS IS250 itd.).Pojazd zakupiłem z salonu Nissana w Chorzowie, którego byłem pracownikiem tak więc znam go od początku do końca. Miałem wykupiona przedłużoną gwarancję na pojazd i każda wizyta serwisowa odbywała sie pod moim czujnym okiem. Historia napraw gwarancyjnych jest mi znana . Żaden mechanik w trakcie wizyty serwisowej mi nie testował osiągów Auto jeździło również w zimie bo co stoi nieruszane pół roku niszczeje Aczkolwiek soli nie widział..Co do sytuacji rynkowej jest mi dobrze znana jako pracownikowi tej branży. Obecnie pracuję w BMW stąd zafascynowanie M3 V8. W przypadku pytań jestem do dyspozycji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki89 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Czy ktoś z forumowiczów zna ten samochód: http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-lift-ID4p2EHy.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Te filtry dają 20 koni więcej??? Cosik mi tu podkolorowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Chyba +20 respektu na mieście a w silniku -10;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki89 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Z filtrami to pewnie bzdura Nikt go nie oglądał? Widziałem, że już dość długo stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Z filtrami to pewnie bzdura Nikt go nie oglądał? Widziałem, że już dość długo stoi. Z tego co kojarzę to ten samochód już rok stoi, bo jak ja kupowałem swojego to on już był wystawiony za coś w granicach 130k. Wygląda fajnie, pytanie jak wygląda na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki89 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Rozmawiałem z właścicielem i powiedział, że go kupił jakoś w styczniu 2014 roku, także ciekawe, że od razu chciał go sprzedać. Z tego co się jeszcze dowiedziałem to jak samochód był demówką w niemieckim salonie to miał stłuczkę, po której został wymieniony zderzak, reflektor, błotnik i naprawiana była maska. W salonie się dowiedziałem, że pod koniec 2014 roku ktoś robił przegląd przed kupnem ale się rozmyślił. Niestety nie pamiętali dlaczego. Mam jeszcze jednego na oku w Warszawie (aktualnie aukcja się skończyła) z 2012 roku po stłuczce - ktoś wjechał Zetce w tył. Niestety ale nie mam czasu pojechać i go zobaczyć. Czy jest w stolicy ktoś kto mógłby rzucić okiem na konkretny samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadupoznan Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, Czytam Wasze forum już jakiś czas... Kiedys szukałem długooooo 370Z , oczywiście wersje EU, pack2 , kupiona w Polsce i taka która się nie owinela wokół drzewa Udalo się kupic rok temu, troche pojezdzilem ale teraz hmm wlasciwie stoi i odpalam ja raz na miesiąc z braku czasu (praca) Także jeśli ktoś bylby zainteresowany poważnie zakupem to zapraszam do kontaktu, rok 2009. Przebieg cos ponad 50000km, musiałbym sprawdzić Nie musze chyba dodawać ze sprawna i caly czas serwisowana wyłącznie w ASO Nissana - tam można sobie sprawdzić wszystko od początku zycia auta. Kupiona od 1 wlasciciela w PL czyli jestem drugim Jeśli ktoś bylby zainteresowany to proszę o info, szkoda żeby tak stala w garażu, choć fajne auto ... Z uwagi na wiele pytań, oferta na chwile obecna jeszcze aktualna, Skrzynia manual, przebieg ok 53000km Sprzedaz na FV, cena mysle ze minimum 75 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam, Czytam Wasze forum już jakiś czas... Kiedys szukałem długooooo 370Z , oczywiście wersje EU, pack2 , kupiona w Polsce i taka która się nie owinela wokół drzewa Udalo się kupic rok temu, troche pojezdzilem ale teraz hmm wlasciwie stoi i odpalam ja raz na miesiąc z braku czasu (praca) Także jeśli ktoś bylby zainteresowany poważnie zakupem to zapraszam do kontaktu, rok 2009. Przebieg cos ponad 50000km, musiałbym sprawdzić Nie musze chyba dodawać ze sprawna i caly czas serwisowana wyłącznie w ASO Nissana - tam można sobie sprawdzić wszystko od początku zycia auta. Kupiona od 1 wlasciciela w PL czyli jestem drugim Jeśli ktoś bylby zainteresowany to proszę o info, szkoda żeby tak stala w garażu, choć fajne auto ... Z uwagi na wiele pytań, oferta na chwile obecna jeszcze aktualna, Skrzynia manual, przebieg ok 53000km Sprzedaz na FV, cena mysle ze minimum 75 tys. Może zapodasz jakiś link do zdjęć, masz go gdzieś wystawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadupoznan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie, nigdzie go nie wystawiam, brak na to czasu... Foto , historie itp. oczywiście chętnie na maila wysle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ktoś coś powie o tym samochodzie? http://allegro.pl/nissan-370z-salon-polska-46tys-km-i5472402989.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Było o nim już wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 albo jestem ślepy, albo nie widzę ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W tym samym wątku była omawiana w marcu, tyle że tamto ogłoszenie nie jest już aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) morzesz to podkleić żebym to zobaczył Proszę też o info co sądzicie o tym samochodzie? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez hortex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi