jakub350 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na wiosne to trzeba sie bedzie nauczyć oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na wiosne to trzeba sie bedzie nauczyć oddychać Na torze jastrząb byłeś wg planu bo ja ostatni trening sobie odpuscilem przez deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nikt z 350 nie jechał to też sobie odpuściłem .A pogoda to druga sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Moze po nowym roku się zgramy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 no ja mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo370Z Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kupując 370Z NISMO liczyłem, że wydech będzie mega mocny. Wizualnie bardzo podobny do Akrapovič. Okazuje się że ma dźwięk mega kulturalny czyli taki w sam raz do codziennej jazdy i słuchania muzy. Nie męczączy ale przyjemnie gra ale za cicho Stwierdziłem, że najlepszą muzą jest sam wydech i kupiłem po 30 dniach namysłu z pośród wielu ciekawych światowych firm ARK GRIP Performence z USA . Efekt dźwięku i wizualny tych 2 tłumików na żywo jest niesamowity. Próbka amatorskiego filmu jaka nie do końca odzwierciedla barwę dźwięku. https://youtu.be/7odYUrxfcX8 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A nie chcesz się pozbyć nismowego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo370Z Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A nie chcesz się pozbyć nismowego zestawu? Raczej nie bo auto na 3 latach gwarancji, a serwis miał wielkie ale że chcę zmienić tłumik. Dlatego jak będzie przegląd nie kłopot go przeinstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wrzuć jeszcze filmik jak klepiesz do odciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wstaw jakies zdjęcia nismo bo autko musi sie pięknie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo370Z Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wstaw jakies zdjęcia nismo bo autko musi sie pięknie prezentować No robi wrażenie na żywca, a jak kupowałem to obejrzałem chyba wszystkie zdjęcia na Youtube. Tak mi się spodobał bardziej jak moja żona hehehe . Może jutro w niedziele jak padać nie będzie trzasne kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wleć sie pochwalić na spota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 jesteś z warszawy czy z poznania ? No robi wrażenie na żywca, a jak kupowałem to obejrzałem chyba wszystkie zdjęcia na Youtube. Tak mi się spodobał bardziej jak moja żona hehehe . Może jutro w niedziele jak padać nie będzie trzasne kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo370Z Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Wrzuć jeszcze filmik jak klepiesz do odciny Wstaw jakies zdjęcia nismo bo autko musi sie pięknie prezentować Hehe. Na odcinke trochę za wcześnie. Dopiero mam 500km zrobione. Tłumik daje czadu. Totalny bulgot głębokim basem. Dziś silny wiatr u nas i opady deszczu ale musiałem pojeździć. Zdjęcia po niżej Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Nismo370Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ładnie sie prezentuje. Fajnie by było takiego objechać starym 350z. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wstaw jakies zdjęcia nismo bo autko musi sie pięknie prezentować Hehe. Na odcinke trochę za wcześnie. Dopiero mam 500km zrobione. Tłumik daje czadu. Totalny bulgot głębokim basem. Dziś silny wiatr u nas i opady deszczu ale musiałem pojeździć. Zdjęcia po niżej Piękny samochód, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 fajny fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A ile km masz jeździć delikatnie ? Ja bym chyba pojechał na hamownie dotrzeć auto bo och*jał bym jeździć 370z nismo a z gazem się obchodzić jak dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ładny sprzęcik - jakiś czas temu stał identyczny w Arkadii na wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasinm123 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam,Wiecie może coś o tym aucie?http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-biala-perla-ID6yd41j.htmlWiem, że miało wielu właścicieli i stało w swojej karierze w dwóch komisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) To handlarz sprzedaje kupił za jakieś 60pln plus minus rok temu wcześniej pisał ze sprzedaje bo zakupił Audi było opisywane , nawet na forum jegomość się zarejestrował , w skrócie auto jest po bombie . Edytowane 15 Grudnia 2015 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ciekawe kraj zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasinm123 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) A jakieś szczegóły, zdjęcia? z raportu autoDNA i z VINu nic nie wynika. Obecny właściciel zgadza sie na sprawdzenie auta w ASO i w każdym warsztacie. Czy jest opcja, żeby tak naprawić nissana aby nikt sie nie poznał. Ani psełdo fachowiec w ASO nic nie zczyta z komputera, ani doświadczony blacharz nic nie znajdzie w konstrukcji ? Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Sasinm123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jest taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan370z Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Sam się pytałem w serwisie o to samo. Podobno jak jest dobrze zrobiony to nie pozna, fachowcy dysponują czujnikiem laserowym do lakieru, komputerem i jazdą testową. Dzięki za info bo będę szukał nissana z okolic Małopolski i Podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi