marcopolo2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam. mam problem chcialem wymienić żarnik od strony pasażera ale przeszkadza mi wlew do zbiorniczka spryskiwacza. i za cholere nie moge go wyjac przekreca sie ale nie może wyjsc.macie może jakis pomysl ? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Użyj większej siły przekręcaj go jak ciągniesz, tutaj żadnej filozofii nie ma jak jest w pozycji wyjściowej to przekręcasz na maxa w druga stronę i wyciągasz (siła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No własnie używałem siły spubóje jeszcze raz zobaczymy wiem ze tam filozofi nie ma ale nie idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Próbuj przeginac w lewo - prawo, góra - dół przy wyciąganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 użylem tyle siły ze predzej to zepsuje spruboje ostatni raz tak jak mówisz jak nie uda sie do spróboje wymienic żarnik bez wyjmowania tego pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak Oskar napisal ze to nie problem :przekrec w prawo lub w lewo bedzie wyczuwalny przeskok i pociagnij do gory powinno wyjsc a potem przy skladaniu odwrotnie,sciagniesz oslone gumowe i masz zarnik do dyspozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 użylem tyle siły ze predzej to zepsuje spruboje ostatni raz tak jak mówisz jak nie uda sie do spróboje wymienic żarnik bez wyjmowania tego pozdro:) Bez wyjecia szyjki zbiornika, będzie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coco77 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam. Mam ten sam problem . Padł mi prawy reflektor. Nie wiem czy to żanik czy co innego .Jak to sprawdzić ? Rozumiem ,że trzeba kupić żarnik . Powie ktoś jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam. Mam ten sam problem . Padł mi prawy reflektor. Nie wiem czy to żanik czy co innego .Jak to sprawdzić ? Rozumiem ,że trzeba kupić żarnik . Powie ktoś jaki ? Żarnik D2R najlepiej 2 nowe i firmowe Philips lub Osram wymienia się parami, chyba że nie będzie tobie przeszkadzało, że każdy świeci inna barwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dynamit75 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Użyj większej siły przekręcaj go jak ciągniesz, tutaj żadnej filozofii nie ma jak jest w pozycji wyjściowej to przekręcasz na maxa w druga stronę i wyciągasz (siła) Mialem ten sam problem. Moje proby wyciagniecia wlewu skonczyly sie urwaniem go przy samym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie nie było problemu bo co jakiś czas wyciągam go zmieniając żarówki postojowe na LED, czasem stawia opór ale bezskutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Mam ten sam problem . Padł mi prawy reflektor. Nie wiem czy to żanik czy co innego .Jak to sprawdzić ? Rozumiem ,że trzeba kupić żarnik . Powie ktoś jaki ? upewnij sie najpierw czy to żarnik - ja kupiłem parkę, a tu niespodzianka, i mam zapas teraz . Niestety przetwornica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam. Mam ten sam problem . Padł mi prawy reflektor. Nie wiem czy to żanik czy co innego .Jak to sprawdzić ? Rozumiem ,że trzeba kupić żarnik . Powie ktoś jaki ? Żeby mieć 100% pewności, że to żarnik jak tutaj koledzy wspominają, podłącz przetwornice z drugiego reflektora, gdzie żarnik świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lik10 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oskar móglbys podrzucic jakich ledow uzywasz i jak to wyglada wizualnie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kupiłem dokładnie takie LED W5W dają naprawdę dużo światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuniom Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A jak te diodki przy spotkaniu z policja? Bedzie zabrany dowodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nic z tych rzeczy diody są białe i dają światło w takim samym kolorze jak ksenon, ps. nie są to niebieskie bądź innej barwy za które dowód mogą zabrać Zrobię dzisiaj fotkę w nocy to wrzucę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lik10 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no no mi sie podobaja, tylko na boki dają chyba ciut za mocno lepiej jakby na wprost byly;) ale chyba zakupie:D a jak na to elektryka autka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dają światła tyle i trzeba moim zdaniem, fotka trochę zniekształca, zrobię z ksenonami to zobaczysz efekt jest ok. z elektryką nie ma problemu, mase tylnich lamp miałem robioną 3 lata temu od tamtego czasu wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lik10 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a nie myslałes wymienić tez swiateł dlugich na białe jak ksenonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jeszcze są przeciwmgielne Zastanawiałem się, przerabiałem ten temat we wcześniejszym aucie, miałem wstawione Philipsa Vision Plus +50 i Osram efekt fajny ale przepalały mi się tak co 4-5 miesięcy dwa razy wymieniłem i dałem sobie spokój. W nissanie chciałem tylko, żeby postojówki wyglądały tak jak trzeba przy ksenonach Fotka 1 same Led, fotka 2 + ksenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lik10 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 musze przyznac ze bardzo ładnie wygląda, nawet postojowka bielsza jest niz ksenonik:D, ojbedzie kupno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Elegancko nie będziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 A jakie te postojówki maja być W5W Ale jakiej firmy kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://allegro.pl/w5w-t10-r10-postojowki-9-led-smd-high-power-led-i1358341401.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi