Gość Rox Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Konserwacja przed zimą Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Rox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arestidis Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam Wczoraj i ja doświadczyłem w swoim X-trail T31 braku możliwości otwarcia drzwi kierowcy od zewnątrz. Mam dylemat pomocy jak to konkretnie naprawić... Może Ktoś ma jakiś prosty sposób. Albo chociaż jak zdemontować tapicerkę drzwi aby dostać się do zamka. Pomocy proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Poszukaj. Był temat z dokładną instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekmarecki1977 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 to co dokładnie sie psuje/łamie/zaciera, przednie L+R tylko z wewnątrz otworzyć można czy szybe trzeba wyjąć? zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSliwa Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dziś kolejna klamka odmówiła współpracy , aktualnie dwie do naprawy, w drzwiach kierowcy od zewnątrz (czy trzeba zdejmować szybę?) i tylne za kierowcą od środka i zewnątrz, drzwi w ogóle nie da się otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi