Gość Lukaszew Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam Wszystkich jako nowy na forum i świeży , szczęśliwy posiadacz Patrola GR Y61 3,0Di, zgodnie z obyczajem przejrzałem wszystkie tematy w poszukiwaniu odpowiedzi , ale ich nie znalazłem , więc proszę o podpowiedz . Chciałbym wyregulować tylne drzwi , które są lekko obwieszone ( prawe ) i dwa nie mają po otwarciu 90stopni , zblokowania – nie wiem czy powinna takowa być . Dwa nie pali się w moim Patrolu lampka ciśnienia oleju – czy jest to jakiś czujnik do wymiany ??? do kupienia np. na rynku wtórnym ? Oleje i filtry były wymieniane , lampka nie zapalała się już przed wymianą . Dziękuję za podpowiedzi Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam Wszystkich jako nowy na forum i świeży , szczęśliwy posiadacz Patrola GR Y61 3,0Di, zgodnie z obyczajem przejrzałem wszystkie tematy w poszukiwaniu odpowiedzi , ale ich nie znalazłem , więc proszę o podpowiedz . Chciałbym wyregulować tylne drzwi , które są lekko obwieszone ( prawe ) i dwa nie mają po otwarciu 90stopni , zblokowania – nie wiem czy powinna takowa być . Dwa nie pali się w moim Patrolu lampka ciśnienia oleju – czy jest to jakiś czujnik do wymiany ??? do kupienia np. na rynku wtórnym ? Oleje i filtry były wymieniane , lampka nie zapalała się już przed wymianą . Dziękuję za podpowiedzi Lukasz A jak go kupowałeś to czy się paliła ? Może celowo ktoś, ją zgasił zeby coś ukryć przy sprzedaży. Asy od handlu samochodami są w stanie zrobić wszystko by sprzedać Czujnk narazie bym odpuścił, sprawdził zaróweczkę, czy jest i czy nie spalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukaszew Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Generalnie kupiłem to od osoby prywatnej , jeździł 2 lata już w kraju i nie jest to handlarz Byłem w serwisie na przeglądzie przed zakupem i stwierdzili tylko że nie pali się kontrolka . NA razie wszystko jest ok. i mam kontakt z byłym właścicielem . A czy wymiana żarówki to skomplikowana sprawa , czy dam sam radę ją wymienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Generalnie kupiłem to od osoby prywatnej , jeździł 2 lata już w kraju i nie jest to handlarz Byłem w serwisie na przeglądzie przed zakupem i stwierdzili tylko że nie pali się kontrolka . NA razie wszystko jest ok. i mam kontakt z byłym właścicielem . A czy wymiana żarówki to skomplikowana sprawa , czy dam sam radę ją wymienić ? Dasz radę kilka śrubek i ........jedyny problem może być z dobraniem właściwej żaróweczki. Jak będziesz miał problem, szykaj led'a. Można był kiedyś kupić na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukaszew Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam Wszystkich jako nowy na forum i świeży , szczęśliwy posiadacz Patrola GR Y61 3,0Di, zgodnie z obyczajem przejrzałem wszystkie tematy w poszukiwaniu odpowiedzi , ale ich nie znalazłem , więc proszę o podpowiedz . Chciałbym wyregulować tylne drzwi , które są lekko obwieszone ( prawe ) i dwa nie mają po otwarciu 90stopni , zblokowania – nie wiem czy powinna takowa być . Dwa nie pali się w moim Patrolu lampka ciśnienia oleju – czy jest to jakiś czujnik do wymiany ??? do kupienia np. na rynku wtórnym ? Oleje i filtry były wymieniane , lampka nie zapalała się już przed wymianą . Dziękuję za podpowiedzi Lukasz Te kilka śrubek to od spodu ? Jak do tego się dobrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.