Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tapicerka siedzeń QQ po FL

Gość farules
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może Ci się marszczy bo za mało jeździsz i samochód się na Ciebie gniewa. Przez 18 miesięcy 11 tyś / km i to silnikiem dci ... czyli 20 km dziennie.

No a co do tematu to rzeczywiście pomarszczoną masz ją mocno.

Jeśli się coś komentuje wypadałoby to przeczytać uważnie. Dla 11000 km przebiegu przez pół roku (czyli 6 m-cy), a nie 18-stu, średni dzienny przebieg wynosi ok. 60 km. Pozdrawiam Dubika77

Jeśli się coś komentuje wypadałoby to przeczytać uważnie. Dla 11000 km przebiegu przez pół roku (czyli 6 m-cy), a nie 18-stu, średni dzienny przebieg wynosi ok. 60 km. Pozdrawiam Dubika77

w ogóle post Dubika77 bardzo wiele wnosi do tematu :) "rzeczywiście pomarszczoną masz ją mocno"

:)

Edytowane przez paba

Czarek -mam dokładnie tak samo. Wystosowałem pismo do Nissana z żądaniem usunięcia wady. Dołączyłem fotki etc. I co? I nic. Przedstawiona sytuacja nie kwalifikuje się jako wada....

Wadę tapicerki w moim QQ zgłosiłem do serwisu. Mój serwisant podszedł do tematu, jak na razie, profesjonalnie. Samochód wzięto na warsztat i mocniej naciągnięto materiał (fotel kierowcy i pasażera). Przyznano, że z podobną wadą spotkano się nawet w samochodzie jeszcze nie użytkowanym, tam też wystarczyło mocniejsze napięcie materiału. Kierownik serwisu stwierdził po usunięciu wady, ażeby w przypadku dalszego powtarzania się marszczenia siedzisk foteli ponownie zgłosić tę przypadłość, oni wykonają fotki i zawnioskują do przedstawiciela nissana o wymianę wadliwych foteli na nowe.