czarekforester Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Może Ci się marszczy bo za mało jeździsz i samochód się na Ciebie gniewa. Przez 18 miesięcy 11 tyś / km i to silnikiem dci ... czyli 20 km dziennie. No a co do tematu to rzeczywiście pomarszczoną masz ją mocno. Jeśli się coś komentuje wypadałoby to przeczytać uważnie. Dla 11000 km przebiegu przez pół roku (czyli 6 m-cy), a nie 18-stu, średni dzienny przebieg wynosi ok. 60 km. Pozdrawiam Dubika77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Jeśli się coś komentuje wypadałoby to przeczytać uważnie. Dla 11000 km przebiegu przez pół roku (czyli 6 m-cy), a nie 18-stu, średni dzienny przebieg wynosi ok. 60 km. Pozdrawiam Dubika77 w ogóle post Dubika77 bardzo wiele wnosi do tematu "rzeczywiście pomarszczoną masz ją mocno" Edytowane 1 Lutego 2012 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czarek -mam dokładnie tak samo. Wystosowałem pismo do Nissana z żądaniem usunięcia wady. Dołączyłem fotki etc. I co? I nic. Przedstawiona sytuacja nie kwalifikuje się jako wada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekforester Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Wadę tapicerki w moim QQ zgłosiłem do serwisu. Mój serwisant podszedł do tematu, jak na razie, profesjonalnie. Samochód wzięto na warsztat i mocniej naciągnięto materiał (fotel kierowcy i pasażera). Przyznano, że z podobną wadą spotkano się nawet w samochodzie jeszcze nie użytkowanym, tam też wystarczyło mocniejsze napięcie materiału. Kierownik serwisu stwierdził po usunięciu wady, ażeby w przypadku dalszego powtarzania się marszczenia siedzisk foteli ponownie zgłosić tę przypadłość, oni wykonają fotki i zawnioskują do przedstawiciela nissana o wymianę wadliwych foteli na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi