Bydle Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ciezarek to po prostu ciezarek, to zaden sterownik. Po prostu dodatkowy zbedny kg w naszym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Bydle, ale to chyba nie Ciężarek, to jakiś czujnik czy cóś... Poszukam później to Ci powiem, też się zastanawiałem co to? Łukasz83, a czemu wypieprzone plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jaki czujnik? Sam to demontowalem i gdzies jeszcze sie wala po garażu. Jak to by był czujnik to jakies przewody by szły do niego przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Z tego co pamiętam to idą od tego jakieś kable. Plastiki wywaliłem dla pozbycia się ciężaru i bo coś mi rezonowalo ale dalej mam ten rezonans wiec to chyba z wydechu Bydle jaki sens by miało jak byłby to zbędny ciężarek? Zetka to nie siłownia żeby się jakieś zbędne hantelki walaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Jak będę w garażu zrobię zdjecie i wyślę. Edit: Znalazłem w sieci to jest to gowno: http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/XkoAAOSwnDxUdMjV/$_35.JPG I to nie jest żaden sterownik Edytowane 30 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 To ja nie o tym mówię. U mnie jest tam jakiś silniczek od którego odchodzą jakieś kable.tego u siebie nie widziałem. Musze się kiedyś przejść do garażu bo nie pamiętam jak to wygląda. Jak będę to pstrykne fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 W każdym razie jeżeli masz to u siebie to wywal to. Nie będzie Ci już spadać klapa na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No i ja o tym pisze, ale gdzies na allegro znalazłem, ze to jakiś czujnik, właśnie zastanawiałem się co to za górno bez kabli, początkowo myslalem ze jakiś nadajnik GPS czy cóś, ale nie... zgłębie temat, albo po prostu wypierdyle to... A właśnie, po co ciężarek w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 po to żeby ci sie łatwiej klape zatrzaskiwało oczywiście jak masz nowe silowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Powatrzam to jest zbedny ciezarek, mozna go wywalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mam ten ciężarek musze go wypierdzielic. Ale ja mówiłem o tym silniczku po prawej stronie zdjęcia. A wie ktoś co to jest w bagażniku to na 1 zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 GPS-a kobita ci założyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A co to ten silniczek jest? Ja faktycznie ten ciężarek wywaliłem, on wazy ze 2kg... klapa się inaczej jakos zamyka, ale otwiera się na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Silniczek to na logikę do wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A ten w bagażniku z drugiego zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To jest fabryczny alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No ten na klapie to jasne ze od wycieraczki. Chodzi o ten w bagazniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Takie siłowniki mam u siebie założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 krosno 23101czyli z gofla4 jak ktos pisał na pierwszej stroniewchodzą plug and play czy trzeba cos rzezbic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 4 strony i dalej nie wiadomo co kupować i co bedzie plug and play... O_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 dzwonisz do aso, memory find i masz p&p :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 ja chyba wezme te z golfa45 z wys za dwa to smiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja mam u siebie założone z astry F combi wchodzą bez problemu koszt chyba 60 zł są mocne 600nm bo mam duży spoiler ale działają bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ale zaczepy trzeba przekładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 pasują na oryginalne kulki 600Nm są ciut mocne,ale może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi