Gość nero84 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, mój tata kupił ostatnio Nissana Terrano II z 2006r. wersja 3 drzwiowa, 2.7 dieselek 125KM. Autko zostało sprowadzone z Francji. Chciałbym uzyskać dzięki wam kilka informacji: 1. Brakuje nam tylnej półki/rolety bagażnika. Szukałem na allegro i są różne, ale szczerze powiem, że nie wiem która by pasowała. Czy ktoś z was ma może fotkę jaka powinna być? A może ktoś ma do sprzedania? 2. Jakie jest oznaczenie/wersja tego autka? Chodzi mi o symbol, który można spotkać na forum w wielu tematach, ogłoszeniach typu np. R20, D21 itp. Ewentualnie gdzie i jak to mogę sprawdzić? 3. Szukałem też jakiejś instrukcji obsługi w necie, ale niestety nic nie znalazłem do tego modelu (rocznika). Czy ktoś ma może jakąś książkę w wersji elektronicznej, która by pomogła w przestudiowaniu tego autka? 4. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć zasady działania skrzyni tej od napędu na 4 koła? O co tam dokładnie chodzi z tymi przełożeniami i w ogóle. No na razie to chyba tyle. Jak rodzice wrócą z działki to cyknę jakieś fotki i wrzucę na forum, może coś ułatwi w odpowiedziach na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Rolety brakuje, bo to ciężarówka. jeżeli z Francji - jako osobowy sprzedawany, jakoś do końca 2004. Inna opcja sprowadzony z Afryki, tylko tam po 2004 były dostępne TII z 2.7. Oznaczenie r20, serwisówka po 2002 - jest na necie, poszukaj google: www.sferamydło.pl i masz linka do serwisówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 np. tu i tu szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.