zorka5 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, Problem dotyczy TII 3.0. Koledzy czy spotkał się ktoś z Was z problemem pikania przy włączeniu migacza (takie "pik", "pik" - tak ze 2 do 3 razy i cisza ) ? Dźwięk pikania jest wg. mnie identyczny z tym jak pikanie przy wyłączeniu zapłonu, otworzeniu drzwi i pozostawionych włączonych światłach. Kiedyś sobie tak pikało z raz na miesiąc - teraz coraz częściej się to zdarza no i mnie irytuje troche Pozdrawiam., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam, Problem dotyczy TII 3.0. Koledzy czy spotkał się ktoś z Was z problemem pikania przy włączeniu migacza (takie "pik", "pik" - tak ze 2 do 3 razy i cisza ) ? Dźwięk pikania jest wg. mnie identyczny z tym jak pikanie przy wyłączeniu zapłonu, otworzeniu drzwi i pozostawionych włączonych światłach. Kiedyś sobie tak pikało z raz na miesiąc - teraz coraz częściej się to zdarza no i mnie irytuje troche Pozdrawiam., cześć jak masz hak i gniazdo zobacz czy nie masz sniegu badz jakiegoś innego dziadostwa w gnieżdzie bo to objaw podłaczonej przyczepki ( jak masz podłaczona przyczepke sygnalizuje żebyś nie zapomniał ) pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.