Gość montana71 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 witam wszystkich , zwracam sie do was jako wybitnych znawcow tematu . Otoz mam taki problem ; dzis chcialem nabyc syrene znalazlem ladny egzemplaz 2.0 benzyna w dobrej cenie 4 tys . oczywiscie kupilem ja i uradowany odjechalem do domu , ale niestety po przejechaniu 20 km zaczela sie gotowac okazalo sie ze uszczelka pod glowica padla , jakos wróciłem oddali mi pieniadze , dogadalismy sie tak ze jak naprawia usterke to ja znowu kupie , i teraz nie wiem co robic bo auto fajne ale nie wiem czy moge im zaufac , ze zrobia to dobrze czy na odwal i bede mial problem , co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RFX Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie wiem czy moge im zaufac , ze zrobia to dobrze czy na odwal i bede mial problem , co o tym myslicie? Nie ma znaczenia czy to będzie serena czy jakieś inne auto. Jak jest z jakąś ukrytą wadą, to będziesz niezadowolony choćby to miał być bolid formuły 1. Po prostu trzeba poprosić kogoś kto zna się na tyle na samochodach , by po dokładnym obejrzeniu i sprawdzeniu auta, mógł ci doradzić czy warto czy nie warto kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale niestety po przejechaniu 20 km zaczela sie gotowac okazalo sie ze uszczelka pod glowica padla , Po takim numerze to ja bym nie wracał samochodów nie brakuje, do silników 2.0 nie ma części jak już to 2.3D Vanette 2 resory z tyłu nie jak serenie 1 poprzeczny.Jednak wybór należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość montana71 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja potrzebuje osobowy a vanette to ciezarowy zdaje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Vanetki osobowe też są. Po takim numerze to ja bym nie wracał samochodów nie brakuje, do silników 2.0 nie ma części jak już to 2.3D Vanette 2 resory z tyłu nie jak serenie 1 poprzeczny.Jednak wybór należy do Ciebie. albo 1,6 benzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.