Maniek25 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Z jakiego to modelu qashqai jest zdjęcie? Mój qashqai j10 1.6 2012r. lift Edytowane 22 Lutego przez Maniek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba37 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Zdjęcie jest z Qashqai 2007 , jeżeli pytasz o foto które wstawiłem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek25 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Dziś uporałem się z osłonką i nic nie ulamalem. W moim aucie jest identyczna. Moim zdaniem szybciej zacząć zdejmować od dołu tego pojedynczego zaczepu. Edytowane 22 Lutego przez Maniek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi